Connect with us
Debbie Reynolds a murit! La numai o zi de la moartea lui ficei sale, Carrie Fisher, Debbie Reynolds s-a stins și ea din viață.

Știri

Debbie Reynolds a murit !

Debbie Reynolds a murit! La numai o zi de la moartea lui ficei sale, Carrie Fisher, Debbie Reynolds s-a stins și ea din viață.

UPDATE, ora 10:33: Ultimele cuvinte ale actriței: „Îmi lipsește Carrie atât de mult. Nu vreau altceva decât să fiu alături de ea.

Debbie Reynolds – un atac cerebral i-a fost fatal

În vârstă de 84 de ani, actrița a încetat din viață în această dimineață. Trupul artistei a fost găsit în locuința fiului său din Los Angeles. Conform informațiilor apărute până acum, Debbie Reynolds se întâlnea cu fiul ei pentru a discuta detalii despre înmormântarea lui Carrie.

Fiul acesteia, Todd Fisher a declarat că mama sa a fost foarte afectată de pierderea lui Carrie. Celebra actriță care a interpretat rolul Prințesei Leia în super producția „Războiul Stelelor” încetase din viață marți, la vârsta 60 de ani.

Citește și: A murit Carrie Fisher. Actrița din Războiul Stelelor suferise un stop cardiac zilele trecute

Surse din presa americană confirmă faptul că echipajele medicale de urgență s-au deplasat la locul tragediei foarte rapid. Totuși, ele nu au putut decât constata decesul.

Debbie Reynolds a fost o personalitate imensă la Hollywood. Show-urile de tip musical se confundă cu prezența ei. Actrița a rămas în istorie, în special pentru rolul interpretat în piesa „Singing in the rain” (Cântând în ploaie).

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top