Connect with us
Carrie Fisher a murit într-un spital din Los Angeles, după ce suferise un infarct, pe 24 decembrie, la bordul unui avion

Vedete

A murit Carrie Fisher. Actrița din Războiul Stelelor suferise un stop cardiac zilele trecute

Carrie Fisher a murit marți, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 60 de ani, într-un spital din Los Angeles. Decesul a fost anunțat de Simon Halls, purtătorul de cuvânt al familiei actriței, din partea fiicei acesteia, Billie Lourd.

„Cu multă tristețe, Billie Lourd confirmă că iubita sa mamă a decedat în această dimineață, la ora 8.55. A fost iubită de întreaga lume și i se va simți profund lipsa. Întreaga familie vă mulțumește pentru rugăciuni și gândurile bune”, a declarat Halls, potrivit eonline.com.

Carrie Fisher a interpretat rolul Prințesei Leia în Războiul Stelelor. Celebra actriță a intrat în stop cardiac pe 24 decembrie, la bordul unui avion care efectua o cursă de la Londra la Los Angeles.

Câţiva pasageri au încercat să o salveze cu ajutorul unor tehnici de resuscitare. Carrie Fisher a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles imediat după ce avionul a aterizat în metropola americană, vineri, în jurul prânzului (ora 20.00 GMT).

Ulterior, s-a anunţat că starea ei medicală este stabilă.

Cine a fost Carrie Fisher – Biografie

Carrie Fisher, născută pe 21 octombrie 1956, este fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher. A devenit celebră cu rolul Prinţesei Leia din trilogia iniţială a francizei ”Star Wars” (1977-1983), pe care l-a reluat şi în cel mai recent film din această serie, ”Star Wars: Trezirea Forţei”.

S-a remarcat şi în alte filme, precum ”Şampon/ Shampoo” (1975), ”Fraţii Blues/ The Blues Brothers” (1980), ”Hannah şi surorile ei/ Hannah and Her Sisters” (1986), ”Vecinii/ The Burbs” (1989) şi ”Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally” (1989).

Actriţa americană a scris patru romane şi trei volume de memorii şi a fost căsătorită cu muzicianul Paul Simon în perioada 1983-1984.

Carrie Fisher a avut apoi o relaţie cu impresarul Bryan Lourd în perioada 1991 – 1994). Cei doi au împreună o fiică, Billie Catherine Lourd, născută pe 7 iulie 1992.

În cel mai recent volum de memorii, Carrie Fisher a dezvăluit că ea şi Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo în franciza ”Star Wars”, au avut o aventură în timpul filmărilor de la primul lungmetraj din această serie cinematografică. În acea perioadă, Carrie Fisher avea vârsta de 19 ani, iar Harrison Ford avea 33 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.

Știri pe același subiect

Foștii colegi din Războiul Stelelor devastați de dispariția actriței Carrie Fisher

A murit Carrie Fisher. Actrița din Războiul Stelelor suferise un stop cardiac zilele trecute

Mama lui Carrie Fisher din „Star Wars” a anunțat cum se simte fiica sa, după infarctul de vineri

Carrie Fisher din Războiul stelelor a făcut infarct. UPDATE Starea e stabilă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top