Connect with us
DECIZIE: Ce se întâmplă cu cele 3 mame care au bătut un elev

Știri

DECIZIE: Ce se întâmplă cu cele 3 mame care au bătut un elev

Ce se întâmplă cu femeile, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani, care au bătut un elev pe holurile unei şcoli. Scenele şocante au fost filmate la o şcoală din Constanţa.

Cele trei femei care au bătut un elev într-o școală din Constanța au fost reținute de polițiști. Astăzi, vor fi duse în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Femeile, cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani au fost duse în arestul IPJ Constanța.

Scenele șocante au avut loc marți, în școala Dan Barbilian din Constanța. Mamele veniseră să depună plângere împotriva unui băiat care le-ar fi lovit copiii. Când au plecat de la secretariat, s-au întâlnit cu el pe hol. L-au luat la întrebări și, pentru că acesta le-ar fi spus că cei doi meritau bătaia, s-au enervat și au început să-l lovească.

Femeile au fost oprite de profesoara de sport și de un paznic

Băiatul agresat este elev în clasa a V-a, deși are 14 ani. De-a lungul timpului a avut mai multe probleme de comportament și i s-a scăzut nota la purtare. A făcut și câteva ședințe de consiliere psihologică, dar a renunțat.

Copilul bătut a fost expertizat medico-legal. Mama băiatului spune că va face plângere și că nu este singurul abuz comis asupra copiilor ei la școală.

Conducerea școlii face anchetă. A anunțat și autoritățile

Mama băiatului ar fi și ea cunoscută pentru violență. A bătut un gardian din şcoală în urmă cu câţiva ani, pentru că ar fi avut un comportament inadecvat față de fiica ei.

Tatăl băiatului lovit este sirian. Cei doi sunt în proces de divorț.

Citeşte şi Prognoza meteo. Când se întorc ninsorile în Bucureşti şi în ţară

Vremea schimbă foaia începând de duminică! Meteorologii revin cu prognoza actualizată, în Bucureşti şi în ţară. Când revin ninsorile.

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în perioada următoare. Astfel, potrivit specialiştilor, începând de duminică, temperaturile vor scădea în toată ţara.

Cum va fi vremea Joi, 1 februarie 2018

Vremea se va încãlzi uşor cu ploi slabe în vestul şi nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 4 grade. Noaptea şi dimineaţa, în special în zonele joase de relief din sud şi est, va fi ceaţã.

Cum va fi vremea Vineri, 2 februarie 2018

Vreme calda, maxime între 6 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 6 grade. Spre seara lapovita si ninsori la munte, ploaie şi trecãtor lapoviţã în regiunile vestice, nordice şi centrale şi ploi în rest. Vântul va avea intensificãri în zona de munte, în nord-vestul, vestul şi sud-estul teritoriului. Dimineaţa în exteriorul arcului carpatic vor fi condiţii de ceaţã.

Cum va fi vremea Sâmbătă, 3 februarie 2018

Ploi si lapovita în sud și sud-est; la munte vor fi mai ales ninsori. Vânt în zonele montane, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

Potrivit meteorologilor, de duminică vremea se răceşte în toată ţara, procesul de răcire continuând şi săptămâna care vine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top