Connect with us
Descinderi în forță în piețe – Poliția capitalei a confiscat aproape 5 kilograme de urzici de contrabandă

Știri

Descinderi în forță în piețe – Poliția capitalei a confiscat aproape 5 kilograme de urzici de contrabandă

Procurorii anti-frauda, insotiti de mascati, au descins in mai multe piete din Bucuresti intr-o actiune menita sa destructureze o retea de traficanti de urzici.

Razia s-a incheiat cu mai multe persoane retiune si o impresionanta captura de aproape

5 kg de urzici pentru care comerciantii ilegali nu au putut prezenta acte de provenienta a marfii.

„Este cea mai mare captura din acest an dar ne asteptam la acest lucru pentru ca suntem in plin sezon al comertului cu urzici.

Reteaua destructurata azi era una deosebit de periculoasa, cu ramificatii in judetele limitrofe ale capitalei si era condusa de doua persoane, Lenuța Marin si Mărioara Briceag, de 81, respectiv 78 de ani, surori din comuna Arefu, judetul Arges.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca suspectele culegeau ilegal urzici de pe camp, pe care le comercializau apoi pe piata neagra din capitala, activitate din care au castigat in ultimele zile o mica avere, mai precis 167 lei!

Modul de operare era de fiecare data acelasi, traficantii de urzici amestecandu-se printre vanzatorii de tigari aduse din Republica Moldova sau alti comercianti de buna credinta din piata Obor si alte piete ale capitalei.”

A declarat purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Politie Bucuresti.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Gabriela Marian

    2019-03-30T14:39:57+02:00 at 14:39

    ASa captura ma zic si eu. ///urzici de contrabanda de la dua femei amarate////De rasul curcilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top