Connect with us
În câteva zile se împlinesc 10 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu. Anchetatorii au făcut o descoperire, care poate răsturna...

Știri

Descoperire bombă la 10 ani de la dispariția Elodiei. Cine l-a ajutat pe Cioacă să scape de cadavru

O informaţie bombă a ieşit la iveală la zece ani de la dispariţia avocatei Elodia Ghinescu! Cristian Cioacă, soţul acuzat de uciderea acesteia, ar fi fost ajutat să-şi ascundă fapta.

Cine l-a ajutat pe Cristian Cioacă să scape de cadavrul Elodiei

Săptămâna viitoare, se vor împlinit zece ani de la dispariţia învăluită în mister a avocatei Elodia Ghinescu. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca fostul poliţist Cristian Cioacă să fi avut complici în ascunderea trupului Elodiei, potrivit România TV.

Se pare că fostul poliţist şi-ar fi sunat tatăl din maşină şi că ar fi avut cu acesta o conversaţie telefonică îndelungată. Tatăl său nu locuia în Piteşti, fiind divorţat de soţie, ci într-o zonă de munte greu accesibilă. Mai mulţi localnici susţin că l-ar fi văzut pe Cioacă în casa tatălui său înainte să fie dispărută Elodia.

Citește și: Dezvăluirea BOMBĂ: Unde se află Elodia: „N-am nicio îndoială că…”

Principalii suspecţi asupra cărora procurorii şi-au îndreptat atenţia la început au fost tatăl şi cel mai bun prieten din copilărie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top