Connect with us
ȘOCANT! Ce s-a întâmplă cu apartamentul în care locuiau Elodia

Știri

Dezvăluirea INCREDIBILĂ: Unde se află Elodia: „N-am nicio îndoială că…”

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generâmd un imens scandal mediatic.

În anul 2016, după un proces îndelungat, polițistul Cristian Cioacă, soțul avocatei, primea o condamnare definitivă de 16 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru uciderea soției sale.

Totodată, acesta a fost obligat să plătească daune de 150.000 de euro pentru Emilia Ghinescu, mama Elodiei și 100.000 de euro despăgubire fratelui avocatei. Cioacă și-a susținut mereu nevinovăția, negând că a comis crima, dovadă în acest sens fiind lipsa cadavrului.

Acum, un prieten al familiei a făcut o dezvăluire șocantă. Acesta a dezvăluit sub protecția anonimatului, pentru Antena 1, că trupul Elodiei ar fi în mare: „Nu am nicio îndoială că Elodia a fost aruncată în mare”, a spus sursa.

Mai mult decât atât, acesta a afirmat că trupul avocatei ar fi fost legat cu greutăți de plumb pentru a nu fi adus la țărm.

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia.

Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007,

“pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii.

Ce ar face Lazarus dacă Elodia ar apărea vie

Sabina Iosub de la Antena 3 i-a avut ca invitați în ediția specială pe jurnalistul Luis Lazarus și avocata lui Cristi Cioacă, Maria Vasii.

Realizatoarea tv i-a pus față în față pe cei doi rivali de pe vremea când serialul „Elodia” făcea audiențe-record la OTV: Luis Lazarus (cel care a susținut întotdeauna că polițistul e criminalul) și Maria Vasii, avocata asasinului Elodiei.

Sabina i-a întrebat pe invitați ce ar face dacă Elodia ar apărea la ușa lor, așa cum e ea. „Ce faceți dacă apare Elodia în carne și oase în fața voastră?”, a ținut să intrebe Sabina. Lazarus a declarat că dacă Elodia va apărea vie vreodată, el se va retrage din presă.

Maria Vasii a evitat un răspuns exact, dar Lazarus a intervenit: „Nu pot spune același lucru despre doamna avocat. Nu cred că s-ar retrage din avocatură”.

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generâmd un imens scandal mediatic.

Citește și: Maria Ghiorghiu, mărturie cutremurătoare despre Elodia. Unde se află trupul avocatei

6 Comments

6 Comments

  1. Contra

    2018-11-17T14:29:26+02:00 at 14:29

    E rasuflata stirea!

  2. dragomir dorel

    2018-11-13T10:32:37+02:00 at 10:32

    offfff mare este gradina lui dumnezeu

  3. dumitru enache

    2018-09-04T09:45:54+03:00 at 9:45

    Cadavrul transat al Elodiei se afla in curtea casei in care au locuit parintii criminalului Cioaca. In curte au o scobitura ca un lighean.Au adancit groapa (au lucrat imbreuna Cioaca si tatal lui -azi e decedat) Au introdus adanc sacii negri de plastic legati strans sa nu iasa miros de cadavru si apoi l-a ambalat in geanta de voiaj adusa de Elodia din vacanta iar apoi au montat deasupra „ligheanul de ciment” din care asigurau apa pasarilor. Nu inultimul rand inainte de a ermetiza totul Cioaca a adus o punga plina cu praf care anuleaza orice miros care poate depistat de caini. Va amintiti ce a declarat un vecin atunci ? El a spus ca fiind cald i s-a parut curios ca din hornul casei sa iasa fum. Ce au facut criminalii > Au curatat carnea de pe oase, au fiert oasele si carnea si apoi le-au ambalat. Deci Elodia a fost transata apoi fiarta si bagata in curte sub acel lighean. In final au adus de la politia din Pitesti de la serviciul omoruri un caine.Acesta n-a descoperit nimic. Cioaca era pregatit (lucrare de licenta) in domeniul criminalisticii.). Mama lui Cioaca nu s-a mai dus pe la casa familiei si a ramas langa Pitesti. La 5 zile dupa ce au ascuns cadavrul Cioaca a raportat asa zisa disparitie a Elodiei. De atunci ligheanul mare de ciment sta plin cu apa chiar daca acolo nu mai sta nimeni si nu mai este picior de pasare.

  4. eusitu

    2018-02-18T19:39:18+02:00 at 19:39

    Am auzit ca de curand a fost eliberat din inchisoare domnul Dan Diaconescu.Stirea se potriveste ca o manusa pe acest eveniment important din viata noastra!

  5. ELENA

    2017-04-03T21:33:02+03:00 at 21:33

    AS V REA SA MA REFER LA ACCIDENTELE COTIDIENE DACA POT SPUNE ASA, MA INGROZESC CAND TV. ANUNTA ZILNIC, DETALIIND ACCIDENTE RUTIERE! SE PARE CA ASEMENEA NENOROCIRI SE INTAMPLA DIN CE IN CE MAI DES. MA INTREB DACA ACESTE ACCIDENTE SE INTAMPLA VOIT SAU NEVOIT! REFUZ SA CRED PRIMUL ARGUMENT. OARE TERIBILISTII CARE VOR SA DEMONSTREZE CA EI SUNT CEI MAI CEINU POT FI SUPUSI UNEI ACTIUNI COERCITIVE DRASTIC PUSA IN APLICARE? PROPUN CA GRUPURI DE POLITISTI RUTIERI SA FIE MAI CONSISTENTE PE SOSELELE CU GRAD DE DIFICULTATE MARE , ACESTE SOSELE FIIND ALESE DUPA NR, DE ACCIDENTE INTAMPLATE

  6. Puskas Vasile

    2017-04-03T21:28:32+03:00 at 21:28

    Fals!Eu am vazut cand au plecat cu ea pe ,,Marte”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top