Connect with us

Știri

Detalii care dau fiori. Ce au găsit anchetatorii sub casa lui Gheorghe Dincă

Au apărut detalii care dau fiori despre ce se găsește sub casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Astăzi anchetatorii vor scana zona cu un aparat profesional. Poate fi o zi decisivă.

Detalii înfiorătoare despre ce este sub casa lui Gheorghe Dincă au început să iasă la iveală.

Munca anchetatorilor este îngreunată de munții de gunoaie și mizerie care se găsesc în curtea criminalului Gheorghe Dincă. O întreagă armată de oameni ai legii caută cu atenție fiecare părticică din proprietatea infractorului, în speranța că se vor găsi probe care să indice ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Casa lui Dincă se aseamănă cu o groapă de gunoi în care este foarte greu să găsești ceva. Sunt straturi de mizerie și resturi sub casa acestuia și au fost aduși mulți muncitori pentru a ajuta la eliberarea locului.

Citește și: O femeie din Olt susține că a fost victima lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii nu pot scana gropile betonate despre care se tot vorbește până nu îndepărtează mizeria de sub casă. Proprietarul săpase și o groapă în care creștea nutrii, soția acestuia afirmând că le mâncau, fiindcă au carnea foarte gustoasă. Pentru că mizeria este înfiorătoare, oamenii legii au adus chiar și un excavator. Aceste detalii îngrozesc pe toată lumea.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat: ”Au săpat 4 metri şi tot sunt gunoaie, sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie. Sunt tancuri de bitum, de smoală, spartură de astfalt, e o nebunie ce este acolo! Eu cred că trecem de toamnă şi nu vor putea să sorteze groapa ăstuia de gunoi de aici”.

Pe zi ce trece anchetatorii sunt tot mai uimiți de câte resturi se găsesc în curtea și sub casa acestui om. Detalii care dau fiori! S-a descoperit și o groapă imensă, însă pentru a ajunge la ea au trebuit să se îndepărteze vegetația și copacii.

Citește și: Familia Alexandrei Măceșanu va avea o echipă independentă de investigatori. Care este motivul

Citește și: Ce i-ar fi zis mama Luizei Melencu fetei, înainte ca aceasta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top