Connect with us
Detalii neștiute despre moartea lui Vadim Tudor. Ce greșeală i-ar fi adus sfârșitul la doar 65 de ani

Știri

Detalii neștiute despre moartea lui Vadim Tudor. Ce greșeală i-ar fi adus sfârșitul la doar 65 de ani

Vadim Tudor a fost una dintre cele mai picante și extravagante apariții din lumea publică. Regretatul om politic a atras atenția prin aparițiile sale la TV, dar și prin activitatea sa bogată. Acesta a activat în domenii precum artă, fiind un bun scriitor și publicist, precum și politică. Acesta a avut funcții de senator și europarlamentar și a înființat Partidul România Mare. Candidatul care în 2000 s-a plasat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidențiale a murit în 2015, la vârsta de 65 de ani. Moartea a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales că nu dădea semne că nu s-ar simți bine.

Detalii neștiute despre moartea lui Vadim Tudor. Ce greșeală i-ar fi adus sfârșitul la doar 65 de ani

În ciuda problemelor sale de sănătate, Vadim Tudor a lăsat mereu impresia că se simte bine, este într-o formă bine și a afișat mereu o imagine bună. Cu toate acestea, la vârsta de 65 de ani a decedat, în urma unui atac de cord. Cu câteva zile înainte, acesta fusese internat la Centrul Clinic de Urgență și Boli Cardiovasculare al Armatei, deși până atunci nu ma prezentase o stare așa de gravă.

Cei care l-au cunoscut pe „Tribun” au afirmat mereu că moartea sa a venit ca un fulger. Academicianul Mircea Ifrim a afirmat că o greșeală de a lui Vadim i-ar fi provocat acest sfârșit. Se pare că acesta ar fi avut o afecțiune pe care nu a ținut-o sub control și pe care ar fi refuzat să o trateze. Este vorba de diabet și de faptul că nu a avut un regim de viață corect și că a refuzat să urmeze tratamentul corespunzător.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural. Adică, de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent. Dar, aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara academicianul Mircea Ifrim.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top