Dezvăluri uluitoare despre Simona Halep! ”În zece zile, s-a decis să își taie sânii”. Când s-a întâmplat asta și de ce

21.07.2019
Dezvăluri uluitoare despre Simona Halep! ”În zece zile, s-a decis să își taie sânii”. Când s-a întâmplat asta și de ce

Simona Halep este regina absolută a tenisului românesc! Cu două titluri de la Mare Slam în palmares și poziția nr 1 în clasament de-a lungul timpului, sportiva din Constanța a depășit toate așteptările, inclusiv ale primilor săi antrenori.

“Avea trei mari probleme în trecut, toate loviturile ca tehnica erau foarte deficitare (mai ales dreapta), avea o problema de bust si dacă nu se decidea sa se opereze nu avea șanse ca jucătoare. În plus, era foarte introvertita, nu putea vorbi nici la telefon decât cu familia. Stilul ei de joc era foarte haotic, lovea toate mingile tare chiar daca greșea, tehnica nu o ajuta deloc”, a dezvăluit Firicel Tocmai, unul din tehnicienii cu care Halep a învățat din tainele sportului alb.

Simona Halep și-a tăiat sânii! ”A decis să își facă intervenția la bust, la o clinică din Germania”

Firicel avea să detalieze recent, după ce românca a câștigat Wimbledon, de ce Simona Halep și-a tăiat sânii! ”Așa cum am spus îi era greu să progreseze. De aceea, am avut o discuție pe această temă, cu ea, cu părinții și, într-un final, a luat hotarârea să se ajungă la măsuri radicale.  În zece zile, Simona a decis să își facă intervenția la bust, la o clinică din Germania. Fireste, a fost o hotarâre extrem de grea, de riscantă, dar, în timp, s-a dovedit a fi perfectă. Halep este, acum, cea mai bună din lume”, a spus antrenorul la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *