Știri

Diana Șoșoacă a jignit crunt o femeie care i-a comentat pe Facebook: „O ilustră necunoscută care…”

Diana Șoșoacă a jignit crunt o femeie care i-a comentat pe Facebook. Senatorul AUR a dat frâul liber jignirilor după ce, la rândul ei, primise un comentariu răutăcios la un live pe care l-a postat pe Facebook. A fost ziua soțului ei, iar senatoarea i-a organizat o petrecere cu lăutari, pe care a transmis-o live pe rețeaua de socializare. Acolo a primit sute de comentarii, iar la unele dintre ele a și răspuns. Cum a jignit-o Șoșoacă pe internaută.

Diana Șoșoacă a jignit crunt o femeie, pe Facebook

Diana Șoșoacă a primit un comentariu care a deranjat-o foarte tare și la care a răspuns imediat. Comentariul internautei a venit în contextul în care senatoarea AUR a făcut un live pe Facebook de la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a soțului ei.

Femeia a comparat-o pe Șoșoacă cu alte două femei politician, iar senatoarea și-a ieșit din fire. Replica ei nu are nevoie de niciun comentariu.

„Evident a spus-o „țoapa șefă” care nu a făcut nimic în viața ei pentru români și țară. O ilustră necunoscută care studiază „limbile” în afara granițelor țării și nu mai știe decât „fitzele” luxemburgheze. Sunt sigură că ți-ai folosit limbile bine pentru a ajunge acolo. Ține-o tot așa. În curând vei avea premiul de „Proasta anului!””, a scris Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a jignit crunt o femeie care i-a comentat pe Facebook: „O ilustră necunoscută care…”

Nu este prima dată când Diana Șoșoacă are astfel de comentarii la adresa celor care o critică, într-un fel sau altul. Diana Șoșoacă este de profesie avocat și a intrat în politică de partea AUR – Alianța Uniunii Românilor. Partidul a fost înființat de către George Simion.

Diana Șoșoacă a fost ales senator la alegerile parlamentare din toamna anului 2020. Avocata Diana Șoșoacă este noua președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat.

S-a făcut remarcată prin felul tranșat, uneori chiar dur și jignitor în care tratează situațiile și oamenii. Cel mai recent incident a avut loc în emisiunea lui Mihai Gândea unde a fost invitată în calitate de senator AUR. Acolo, Diana Șoșoacă i-a contrazis pe invitați, l-a contrazis și pe moderator și a monopolizat oarecum discuțiile. La un moment dat, Gâdea a mustra-o, iar ea s-a enervat și a plecat din emisiune.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Popescu Sandra

Acest site foloseste cookies.

Read More