Connect with us

Știri

Din luna de miere, DIRECT la spital! Ce s-a intamplat cu Gabriela Cristea si sotul ei

S-au casatorit pe tronsonul orar al emisiunii lor, iar dupa aceea au mers direct in Turcia pentru a-si petrece luna de miere. Doar ca din luna de miere, drumul nu a fost spre casa, ci spre spital. Vezi ce au patit Gabriela Cristea si Tavi Clonda

„A fost foarte frumos, am avut şi noi câteva zile, meritam şi noi câteva zile. Telefoanele nu le-am lăsat acasă, le-am avut pe silent. Mâncam, stăteam la plajă, beam cocktail-uri, citeam, dormeam. Am jucat fotbal, erau nişte terenuri acolo şi am jucat cu nişte băieţi. Mi-am scrântit piciorul, dar l-am băgat în mare pentru că apa era sărată şi mi-a trecut.

CITESTE SI: O VEDETA CELEBRA DIN ROMANIA ISI INCHEIE CONTRACTUL CU POSTUL CARE A CONSACRAT-O
A întârziat avionul, era să nu mai ajungem la emisiunea noastră frumoasă. Dar am reuşit până la urmă, am alergat prin Istambul şi am ajuns. E mai bazată relaţia acum, dar nu s-a schimbat absolut nimic. Sentimentul de apartenenţă este un pic mai mare, iar asta este un lucru bun. Vă anunţat când o să vină un bebe”, a declarat Tavi Clonda pentru emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars, noteaza spynews.ro.

Gabriela Cristea prezinta emisiunea „Te vreau langa mine” de la Kanal D, unde il are ca partener pe Tavi Clonda, solistul e muzica usoara ce este responsabil cu fundalul sonor al emisiunii.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top