Connect with us
Dinamo CFR Cluj, cupa romaniei, 17.05.2016

Știri

Dinamo – CFR Cluj, in finala Cupei Romaniei. Echipe probabile si televizare

„Cainii rosii” au ocazia de a castiga a 14-a Cupa a Romaniei din istorie, iar deviza acestora pentru finala este „14 pentru Ekeng!”, acesta fiind si numarul purtat de mijlocasul camerunez, care intre timp a fost retras.

Dinamo a decis ca, in cazul in care va castiga Cupa Romaniei, sa trimita trofeul in Camerun la mormantul lui Ekeng. CFR Cluj a fost de acord sa trimita o copie a trofeului in tara africana, in cazul in care va reusi sa castige competitia. Totodata, FRF a decis ca inainte de lovitura de start sa se tina un moment de reculegere in memoria lui Patrick Ekeng, acompaniat de o melodie cantata la trompeta.

Vezi si: VIDEO. Momentul mortii lui Ekeng pe terenul lui Dinamo!

De asemenea, meciul va fi intrerupt in minutul 14, pentru ca suporterii dinamovisti sa il poata aplauda si sa ii aduca un ultim omagiu jucatorului care a inscris un gol decisiv in semifinala cu Steaua.

CUPA ROMANIEI: Dinamo – CFR CLUJ, echipe probabile

 

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Puljici, Mevlja, Filip – Bicfalvi, P. Anton – Kortzorg, Palici, Rotariu – Gnohere

CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes. Larie, L. Goian, Camora – Gomelt, Petrucci, J. Ruiz – Jakolis, Bud, Nouvier

Meciul va fi condus de arbitrul Ovidiu Hategan, care va fi ajutat de tusierii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe.

In intalnirile directe dintre cele doua formatii, Dinamo conduce, avand 19 victorii, fata de CFR care are 17. Noua partide s-au incheiat la egalitate. Ultimul meci dintre cele doua s-a incheiat cu o remiza, scor 1-1. Formatia din Stefan cel Mare a castigat ultima Cupa in urma cu 4 ani, intr-o finala cu Rapid, in timp ce ardelenii au adjudecat trofeul in urma cu sase ani.

Meciul Dinamo – CFR Cluj, din finala Cupei Romaniei, se va disputa marti, 17 mai 2016, de la ora 21.45, pe Arena Nationala. Meciul va fi televizat de Pro Tv, Digisport si Dolce Sport.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top