Știri

direcția 5 te invită la concert – “Ești îngerul meu”, un eveniment excepțional dedicat iubirii și muzicii

Cu zeci de albume lansate, single-uri devenite evergreen, concerte sold-out, direcția 5 revine la Sala Palatului pe 7 martie cu un show special, “Ești îngerul meu” – o declarație plină de iubire și magie, spusă într-o manieră rock&roll.

După concertul „Rămâne din noi… dragostea”, din 29 noiembrie, de la Sala Palatului, Marian Ionescu (pian & chitară bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitară), Carmin Ionescu (chitară bass) și Toni Șeicărescu (voce) pun în scenă o poveste feerică de dragoste în care acordurile pop-rock se îmbină cu romantismul și emoția.

În luna iubirii, cei 6 băieți oferă cel mai frumos cadou împachetat într-un concert inedit dedicat celei mai îndrăgite ființe – femeia. Atât hit-urile de referință, cât ș piesele de pe ultimul album, “Love, Peace & Harmony”, vor fi interpretate într-un spectacol extraordinar, în care iubirea primează.

Înființată în anul 1991, direcția 5 este o prezență consecventă în scena muzicală. Până astăzi, trupa a lansat peste 15 materiale discografice și a colaborat cu artiști precum Lidia Buble, Andra, Andreea Bănică, Loredana Groza și mulți alții.

Biletele pentru concertul „Ești îngerul meu” pot fi achiziționate online de pe www.catmusic.ro, www.salapalatului.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro sau din librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, Inmedio, benzinăriile OMV și oficiile poștei române semnalizate bilete.ro.

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More