Connect with us
Sebastian Ghiță este dispărut de o săptămână. În urma unei anchete, Poliția Română spune că nu există date că Ghiță ar fi ieșit din țară

Știri

Dispariția lui Sebastian Ghiță: Poliția spune că nu sunt date că ar fi ieșit din țară

Sebastian Ghiță este dispărut de pe 22 decembrie, când a fost citat la DNA Ploiești. În urma dispariției sale, ministrul de Interne a solicitat o anchetă în cadrului Poliției Române.

În urma acestei anchete s-au constatat că polițiștii de la Poliţia Judeţeană Prahova „au executat activităţi de aducere la îndeplinire a citaţiei procedurale, a mandatului de aducere, precum şi de executare a măsurilor controlului judiciar”. Acestea au avut drept scop completarea materialului probator, fără limitarea libertăţii de mişcare a inculpatului Ghiţă Sebastian”, precizează Poliţia Română.

În plus, Poliția Română arată în comunicat că nu au fost constatate încălcări ale normelor procedurale. În ceea ce priveşte cooperarea interinstituţională s-au dispus măsuri pentru îmbunătăţirea acesteia.

Poliţia Română precizează că în prezent continuă cercetările pentru punerea în executare a mandatului de aducere emis pe numele lui Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiță, dispărut de o săptămână

Sebastian Ghiță este dat în consemn la frontieră. Verificările la punctele de trecere a frontierei au fost intensificate. Asta deși până în prezent nu există date care să arate că Ghiță ar fi părăsit țara.

Citește și: Cererea DNA privind arestarea lui Sebastian Ghiță, respinsă

Fostul deputat este căutat de miercurea trecută. El a fost chemat la DNA Ploieşti, în dosarul de corupţie privind vizita din 2012 a fostului premier britanic Tony Blair în România. Fostul deputat nu s-a prezentat, iar ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de aducere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top