Connect with us

Știri

Divorțul anului: „Am fost la notar, pentru DIVORŢ”. Bomba sfârşitului de an în showbiz

Incredibil, dar adevărat! Ivitată de Cristian Brancu şi de Dan Capatos în cadrul emisiunii „Dosarele VIP”, Brigitte Sfăt a făcut o dezvăluire incendiară! Bruneta a mărturisit în faţa camerelor de luat vederi că ea şi Ilie Năstase au fost la notar, pentru a divorţa.

„Eu am fost pe punctul de a pleca din această relaţie şi el a fost cel care m-a rugat să nu fac lucrul ăsta. Am fost în faţa notarului cu el, ca să semnăm separarea.

Acolo, cu ştreangul de gât, el a spus că <>”, a declarat Brigitte Sfăt.

Chiar dacă a mai primit o şansă din partea soţiei sale, Ilie Năstase trebuie să fie foarte atent de acum încolo: „Dacă el mai ţine capul sus şi crede că el este Ilie care în ‘72 a câştigat…

Nu, între noi este o relaţie om – om. Tot respectul pentru cariera lui în tenis, însă eu îl văd ca pe un bărbat şi nu pot să trăiesc cu campionul. Eu nu trăiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Năstase.

Cu omul care trebuie să mă respecte. Respectul cere respect, bineînţeles. Aşa că încercăm să facem ceva, dacă putem… S-au dus vremurile alea în care eu munceam şi el mergea la femei”.

În încheiere, Brigitte Sfăt s-a arătat încântată de 2017: „Pentru mine a fost un foarte bun, pentru Ilie nu. Am pus la punct toată relaţia cu el. L-am pus şi pe el la punct”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top