Connect with us
Lumea muzicii electronice e in soc! Cunoscutul DJ Paul Van Dyk se afla in stare grava dupa ce a cazut de pe scena!

Știri

Dj-ul Paul Van Dyk, in stare grava dupa ce a cazut de pe scena VIDEO

Paul van Dyk a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de pe scena la festivalul A State of Trance 750 din Utrecht.

Incidentul s-a petrecut sambata seara la festivalul din Olanda. Paul Van Dyk (44 ani), unul dintre cele mai importante nume din muzica electronica, si-a pierdut echilibrul si a cazut de pe scena inalta de sase metri. El a afost transportat de urgenta la spital, in stare destul de grava.

Citeste si: Armin van Buuren la UNTOLD 2016! Cine mai vine la festival

Citeste si: UNTOLD 2016. Au fost anuntate 24 de nume noi

Conform informatiilor prezentate de mass-media internationala, Paul Van Dyk a fost dus cu elicopterul la spital. Dj-ul olandez Armin van Buuren, prieten al muzicianului, a confirmat informatia, precizand ca nu poate sa mai continue la festival, din respect pentru amicul sau. „In aceasta seara Paul van Dyk a cazut de pe scena. Este pe drum spre spital. Este unul dintre eroii festivalului A State of Trance si tocmai de aceea am inchis scena principala a festivalului”, a spus acesta.

Paul van Dyk, pe numele sau real Matthias Paul, este un DJ de origine germana, fiind unul dintre cei mai apreciati si mai cunoscuti producatori de muzica electronica din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top