Connect with us

Știri

Doi frați au aproape 18.000 de sticle de gel dezinfectant pe care nu au unde să le vândă

Frații Matt și Noah Colvin au cumpărat mii de sticle de gel dezinfectant pentru a le oferi ulterior la preț mai mare, dar acum nu au unde să le vândă, transmite publicația New York Times.

Cei doi au început să cumpere gel dezinfectant și șervețele umede antibacteriene din magazine din statele Tennessee și Kentucky după ce a fost raportat primul deces cauzat de COVID-19 în SUA, pe 1 martie. Frații au scos produsele la vânzare pe Amazon la suprapreț.

La scurt timp după aceea, cel mai mare retailer online din lume le-a delistat produsele, pentru a descuraja speculatorii. Măsuri similare au luat eBay și alte magazine online.

Acum, frații Colvin au în garaj 17.700 de sticle de gel dezinfectant pe care nu au unde să le vândă.

„Dacă pot face un mic profit, e bine. Dar nu doresc să ajung în situația de a fi pe primele pagini ale ziarelor ca tipul care are 20.000 de sticle de gel dezinfectant care la vinde la un preț de 20 de ori mai mare”, a declarat unul dintre frați.

Cei doi sunt criticați dur pe rețelele de socializare, în condițiile în care sunt spitale care nu dispun de aceste produse.

Peste 5.800 de oameni au murit în întreaga lume din cauza COVID-19, iar peste 155.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut în orașul chinez Wuhan la sfârșitul anului trecut.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top