Connect with us
Doi oameni au ars de vii în urma unui grav accident petrecut în această după-amiază pe DN 10, iar două persoane au fost rănite grav.

Știri

Doi oameni au ars de vii într-un accident grav pe DN10! Drumul este blocat pe ambele sensuri

Două autovehicule s-au ciocnit luni după-amiază pe DN 10, Buzău-Braşov, în localitatea buzoiană Sătuc. În accident au fost rănite două persoane şi două sunt decedate, fiind carbonizate după ce au rămas blocate într-unul dintre automobile, care a luat foc.

‘În urma impactului dintre două autovehicule au rezultat patru victime, două fiind încarcerate. Autovehiculul în care se aflau a luat foc, iar acestea au rămas blocate‘, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul-şef Mihai Drăghiciu.

Potrivit sursei citate, persoanele blocate în automobilul care a luat foc au murit carbonizate.

‘La faţa locului intervin opt echipaje, dintre care două de Poliţie, trei de Pompieri şi trei ambulanţe’, a mai precizat Drăghiciu.

Drumul este blocat pe ambele sensuri.

ȘTIRI ASEMĂNĂTOARE: Un politician de la PSD a provocat un accident grav: 4 victime!

Un politician de la PSD a comis un accident grav în Caransebeș în această după-amiază. Nefericitul eveniment a fost produs de Florin Bogdea.

Accident cu un politician PSD: 4 oameni în spital

Bogdea face parte din Partidul Social Democrat și este director al liceului Tehnologic Dacia.

Acesta este consilier local și circula cu viteză foarte mare în momentul în care a scăpat mașina de sub control și a intrat pe contrasens.

„Autovehicolul condus de consilierul PSD s-a lovit frontal de un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar și în care se aflau 3 persoane. Toate cele 4 persoane implicate în violentul impact au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Caransebeș”, scrie reper24.ro.

Polițiștii au efectuat și testarea cu aparatul etilotest celor doi conducători care s-au ciocnit și a reieșit că niciunul nu a consumat alcool.

CITESTE SI: Incidente noi pe DN 1. Trafic blocat pe DN 1 din cauza unui stâlp

Ea este femeia pentru care Cătălin Botezatu a vrut să își taie venele: “Am mers la ea acasă și…

Se unește România cu Republica Moldova? Anunțul făcut de Traian Băsescu

Maurice Munteanu desființează stilul Mirelei Boureanu Vaida

A aflat că iubita sa este gravidă, apoi a început să o înșele. Detaliile date de el sunt incredibile: “M-am culcat și cu..”

Ziua accidentelor

Traficul pe DN 1 este întrerupt în zona Azuga din cauza unui stâlp care a căzut chiar în mijlocul drumului.

Cei de la Centrul Infotrafic oferă informații suplimentare despre acest incident, care din fericire nu s-a lăsat cu victime.

„DN1 Braşov – Ploieşti este blocat pe ambele sensuri la km 136+600 de metri, în zona staţiunii prahovene Azuga, după ce un stâlp de beton de pe marginea drumului s-a prăbuşit peste carosabil”, precizează Poliţia.

În zonă s-au format coloane de mașini. DN 1 nu este blocat pentru prima oară astăzi. În jurul prânzului, un accident care a avut loc pe drumul dinspre Ploiești spre București a îngreunat și chiar oprit circulația

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV – Accident pe DN 1 – 25 martie 2018. Circulația este blocată. Primele imagini

ACCIDENT GRAV de autobuz! 18 persoane au murit pe loc și peste 30 sunt rănite

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top