Connect with us
Doliu în familia lui Traian Băsescu! Socrul Ioanei Băsescu a încetat din viață

Știri

Doliu în familia lui Traian Băsescu! Socrul Ioanei Băsescu a încetat din viață

Doliu în familia Băsescu! Radu Pricop, socrul Ioanei Băsescu, a fost de profesie inginer constructor, specializarea drumuri și poduri, domeniu în care a lucrat întreaga viață. Mihai Radu Pricop este căsătorit cu Ioana, fiica cea mare a fostui preşedinte Traian Băsescu, de aproximativ patru ani.

Mihai Radu Pricop a fost senator al județului Suceava în mandatul 2000 – 2004. Radu Pricop a încetat din viață la vârsta de 68 de ani. Fostul senator a murit de cancer, boală pe care a învins-o de două ori înainte, potrivit monitorulsv.ro

Radu Pricop a fost de profesie inginer constructor, specializarea drumuri și poduri, domeniu în care a lucrat întreaga viață. În anul 1983 și-a început activitatea ca inginer-șef la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava.

Din anul 1985 a preluat funcția de director al acestei direcții, ulterior societate comercială și regie autonomă. A ocupat această funcție până în anul 2000, când a obținut mandatul de senator de România.

Cu ce s-a ocupat în ultimii ani

După un singur mandat în Parlament, Radu Pricop a revenit, din 2004, la SC Drumuri și Poduri SA Suceava, unde a ocupat funcția de director tehnic și director adjunct până în anul 2011, când a ieșit la pensie.

Citește și:Traian Băsescu, despre retragerea din politică. Președintele PMP a făcut anunțul astăzi

În ultimii ani a activat în cadrul Asociației Profesionale Drumuri și Poduri „Ștefan cel Mare’, unde a ocupat funcția de președinte.
Mihai Radu Pricop a murit pe 2 august din cauza unei boli pe care o învinsese de două ori. Fostul senator suferea de cancer pulmonar de mai bine de zece ani.

Fiul său, Radu Pricop, este căsătorit cu Ioana, fiica cea mare a fostui preşedinte Traian Băsescu, de aproximativ patru ani. Ioana Băsescu este fiica cea mare a lui Traian Băsescu. Are 40 de ani şi este de profesie notar.

Fostul senator este tatăl avocatului Radu Pricop, soțul Ioanei Băsescu, fiica cea mare fostului președinte al țării, Traian Băsescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top