Connect with us
Doliu în lumea circului. A murit acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri

Știri

Doliu în lumea circului. A murit acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri

Este doliu în lumea circului din Capitală. Acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri, în timpul unui antrenament la Circul Metropolitan din București. Bărbatul își revenise și se afla în recuperare, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc și a condus la deces.

A murit acrobatul care s-a accidentat la Circul Metropolitan

O veste tristă din și pentru lumea circului. S-a stins acrobatul care a suferit un accident grav în timpul unui antrenament la Circul Metropolitan din Capitală. Alex Erlich a căzut în cap de la șapte metri înălțime în timpul antrenamentului la Roata Morții.

Acrobatul a stat intubat, în comă post-traumatică, și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale.

Accidentul a avut loc la începutul lunii februarie, timp în care acrobatul își revenise și se afla în proces de recuperare.

Doliu în lumea sportului

Era acasă, în sânul familiei și i s-a făcut rău imediat după ce a mâncat. S-a așezat pe pat, și asta a fost tot. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ, mai ales că bărbatul se recuperase destul de rapid.

Soția sa și colega sa de scenă a filmat înmărmurită cumplitul accident care i-a adus, în final, decesul soțului ei. Potrivit Gândul.ro, o hemoragie internă ar fi fost cea care l-a răpus fulgerător pe acrobat.

Anchetă în cazul accidentului de la Circul Metropolitan

Acrobatul de doar 25 de ani a plecat din această lume, dar în urma lui rămâne ancheta și continuă cercetările pentru accident de muncă. Ancheta autorităților vizează și neglijența în serviciu întrucât s-a constatat că lonja acrobatului nu era dotată cu instrumentul de blocare în caz de cădere în gol.

Potrivit descrierii de pe siteul instituției, Circul Metropolitan este un ansamblu format din sala de spectacole și câteva corpuri anexe ce aparțin de acesta. Sala de spectacole este construită în așa fel încât să domine întregul ansamblu din punct de vedere al amplasării în plan și al formei.

Amfiteatrul este acoperit cu o cupolă din beton armat, sub forma unei pânze ondulate, imprimând construcției o linie unitară și ușoară.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top