Connect with us

Știri

Doliu în România! A murit în miez de noapte. Înmormântarea va avea loc marți, 14 mai, la capela Bisericii „Nașterea Maicii Domnului„

Doliu în România! A murit în miez de noapte, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. A încetat din viață – la spitalul din Bârlad – Dumitru Genete, fost lider de sindicat al SC Rulmeni SA Bârlad și fost lider al Sindicatului Pensionarilor din Bârlad.

În vârstă de 81 de ani, Dumitru Genete a lucrat la SC Rulmenți SA Bârlad din tinerețe, până când a ieșit la pensie. În ultimii 15 ani de activitate a fost subinginer la secția Forjă, din cadrul cunoscutei fabrici de rulmenți. S-a născut pe data de 11 decembrie 1937, în satul Corodești, comuna Gherghești. A fost căsătorit și a are trei copii, două fete și un băiat.

Pentru cei care l-au cunoscut, familia aduce la cunoștință că ceremonia funerală se va desfășura marți, 14 mai, la capela Bisericii  „Nașterea Maicii Domnului”  din curtea spitalului de Copii Bârlad. Data va fi anunțată ulterior. Trupul neînsuflețit a fost depus duminică dimineață în capela menționată, informează vremeanoua.ro. 

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top