Connect with us
Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, a intrat în izolare

Știri

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, a intrat în izolare

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei s-au autoizolat după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost depistată pozitiv cu noul virus. Acesta a anunțat miercuri, 7 octombrie, că se va autoizola după ce luni, 5 octombrie a intrat în contact cu o persoană care, ulterior, a fost depistată cu noul virus.

Domnic Fritz, posibil infectat cu noul virus

Dominic Fritz a făcut testul și așteaptă rezultatul. Între timp, el a anunțat că va continua să pregătească preluarea mandatului și va participa online la toate întâlnirile oficiale programate pentru această perioadă. Pentru mai multă siguranță, primarul ales al Timișoarei are de gând să repete testul la sfârșitul săptămânii.

”Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online”, a anunțat Dominic Fritz.

Dominic Fritz este noul primar al Timișoarei. El a candidat din partea USR și a câștigat alegerile locale în fața lui Nicolae Robu de la PNL.

Dominic Fritz a urmat studiile în  ştiinţe politice şi administrative şi a fost consilier în cadrul Agenţiei Germane pentru Cooperare Internaţională.
A crescut într-un sat mic aflat la sud de Pădurea Neagră din Germania, după cum chiar el a declarat. El a spus că acolo a învățat să iubească natura și tradiția, și tot acolo a început să fie curios să descopere lumea.

A plecat de acasă la vârsta de 16 ani, cu o bursă oferită de Parlamentul Germaniei. A trăit un an în Statele Unite, ţară în care, spune el, s-a simțit pentru prima oară european.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top