Donald Trump, decizie de ultimă oră: „S-au întocmit documentele legale prin care să mă retrag…”

Donald Trump a luat o decizie surprinzătoare. Președintele ales a decis că noua sa funcție este o sarcină mult mai importantă. Drept urmare, Donald Trump a decis să se retragă din activitățile de afaceri. Anunțul a fost făcut chiar de el pe un cont de socializare.

„Voi organiza o conferinţă de presă în oraşul New York, alături de copiii mei, pe 15 decembrie, pentru a discuta despre faptul că mă retrag în totalitate din afaceri pentru a mă concentra în totalitate pe conducerea ţării, cu obiectivul de a face America măreaţă din nou”, a transmis miercuri Donald Trump.

Donald Trump a luat o decizie de ultimă oră

„Chiar dacă nu am nicio obligaţie legală în acest sens, simt că este important la nivel vizual, ca preşedinte, să nu fii implicat în nicio situaţie de conflict de interese cu diverse medii de afaceri”, a explicat magnatul imobiliar new-yorkez.

„Prin urmare, au fost întocmite documente legale prin care să mă retrag în totalitate din activităţile de afaceri. Preşedinţia este o îndatorire mult mai importantă!”, a subliniat Trump.

Cine este Donald Trump, președintele ales al SUA

Donald Trump s-a născut și a crescut în New York City și a primit o diplomă de licență în economie de la Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania, în 1968. În 1971, el a a preluat controlul de la tatălui său Fred Trump în domeniul imobiliarelor și construcțiilor, dedenumit Organizarea Trump.

Trump a apărut la concursuri de Miss SUA, pe care le-a deținut între anii 1996-2015/ În plus, el a avut mai multe apariții în filme și seriale.

El a încercat să obțină candidatura la președinția Partidul Reformei în 2000, dar s-a retras înainte de începerea votării.

Citește și: Cine este Donald Trump- povestea candidatului la alegerile SUA

El a găzduit și co-produs „The Apprentice”, un serial de televiziune difuzat pe NBC, din 2004 până în 2015. Din 2016, el a fost listat de Forbes, pe locul 324, ca fiind cea mai bogată persoană din lume. De asemenea s-a situat pe locul 156 în Statele Unite.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More