Connect with us
donald trump printesa diana

Știri

Donald Trump, mărturisire șocantă despre prințesa Diana: „M-aș fi culcat cu ea, chiar dacă…

O serie de interviuri cu Donald Trump din 1999 au ieșit la iveală, după ce o persoană care a dorit să își păstreze anonimatul a trimis înregistrările unui site.

În interviurile acordate lui Howard Stern, Trump spunea că primul său regret când a auzit că prințesa Diana a murit este că nu s-a culcat cu ea. Mai mult decât atât, actualul președinte al Statelor Unite a spus despre prințesă că era nebună.

“Avea înălțimea potrivită, era frumoasă, avea un ten superb, era magnifică. Era nebună, dar acestea sunt detalii minore”, a afirmat el.

Subiectul emisiunii respective era „Top 10 cele mai frumoase femei în viziunea lui Donald Trump”. Acesta trecuse pe lista sa pe Angelina Jolie, Mariah Carey sau Cindy Crawford.

Trump mai spusese că Diana ocupă locul al treilea în topul celor mai frumoase femei, dupa fosta soție și actuala soție. De altfel, la șase luni după divorțul de prințul Charles, omul de afaceri i-a trimis un buchet imens de flori, însoțit de un mesaj în care spusese clar că ar dori să aibă o relație cu ea.

Producătorul de televiziune Selina Scott susține, însă, că prințesa Diana era terifiată de Trump și că acesta o bombarda cu buchete imense de flori, dorind, probabil, ca aceasta să-i fie soție-trofeu, și că fosta soție a prințului Charles i-a respins avansurile de fiecare dată.

Citește și: Ce i-a promis Trump lui Iohannis că va face pentru România

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top