Connect with us
Donald Trump si Hillary Clinton, atacuri fara precedent

Știri

Donald Trump, o ataca pe Hillary Clinton: „Nu cred ca are o imagine prezidentiala”

Ori de cate ori au ocazia, candidatii la alegerile din SUA se ataca reciproc. Asa s-a intamplat si marti cand Donald Trump a spus ca Hillary Clinton nu are „o imagine prezidentiala”. De cealalta parte, hillary Clinton l-a atacat pe Donald Trump facand referire faptul ca nu si-a publicat declaratia de venit.

Citeste si: Alegeri SUA 2016. Liderul ALDE il face praf pe Trump: „Va fi un dezastru!”

Citeste si: Alegeri SUA 2016: Trump a devansat-o cu un punct pe Hillary Clinton in sondaje

„Nu cred ca are o imagine prezidentiala si este nevoie de o imagine prezidentiala”, a declarat Trump pentru ABC News. Pe tema declaratiei de venit a lui Donald Trump, Hillary Clinton a spus ca republicanul „se insala amarnic” daca crede ca americanii nu vor sa vada acest document inainte de alegerile din noiembrie.

„Povara este asupra lui si asupra noastra, cei implicati in campanie, presa, publicul, sa cerem ceea ce o mare majoritate a publicului spune ca vrea”, a afirmat fosta prima doamna a SUA.

Alegeri SUA 2016: Trump a devansat-o cu doua puncte pe Hillary Clinton, in sondaje

Cu noua saptamani inainte de scrutinul prezidential din SUA, Hillary Clinton si-a pierdut avansul in fata miliardarului. „Avem 62 de zile, numai 62 de zile pentru a face ca argumentele noastre sa conteze”, a spus candidata democrata in fata sustinatorilor ei din Florida.

Republicanul o depaseste pe democrata chiar cu doua procente intr-un ultim sondaj realizat pentru CNN intre 1 si 4 septembrie si publicat marti. Potrivit acestuia, 45% dintre alegatori ar vota pentru pentru Trump si 43% pentru Clinton.

Hillary Clinton a facut o serie de declaratii presei in avionul sau, in contextul in care a fost acuzata ca nu a organizat o conferinta de presa de noua luni.

Ea a afirmat ca se simte mai bine dupa o problema de sanatate la Cleveland, care ar fi fost provocata de o alergie si care nu a trecut neobservata in contextul in care starea sa de sanatate a facut obiectul a numeroase speculatii.

Democrata a glumit ca este „alergica” la Trump. Republicanul a acuzat la randul lui media ca „nu a acoperit marele atac de tuse a lui Hillary, care este subiectul nr. 1” pe retelele sociale. „Ce se intampla?”, s-a intrebat el retoric pe Twitter.

Au trecut mai multe saptamani de cand Trump insinueaza ca contracandidata sa in varsta de 68 de ani nu mai este apta din punct de vedere fizic sa ocupe prima functie in stat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top