Connect with us
Vicepresedintele PNL Galati Dorulet Resmerita a murit vineri, la varsta de 48 de ani. Politicianul suferea de o boala incurabila.

Știri

A murit un vicepresedinte al PNL

Dorulet Resmerita s-a stins din viata vineri, la Spitalul de Urgenta din Galati. In varsta de 48 de ani, el a fost inspector scolar general si a implementat la Galati sistemul de supraveghere video la Bacalaureat, scrie presa locala.

Dorulet Nelu Resmerita s-a nascut la Galati, in anul 1967. A urmat cursurile  Scolii Gimnaziale nr. 24 din municipiu si ale Colegiului National „Vasile Alecsandri”, pe care l-a absolvit in anul 1986. Studiile superioare le-a finalizat in 1992, cand a absolvit Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” Galati, unde a si activat timp de zece ani in calitate de cadru didactic.

Citeste si: Mama lui Andrei Duban a murit

Citeste si: A murit un astrolog renumit

Dorulet Resmerita a fost coautor si autor principal de carti stiintifice, lucrari si contracte de cercetare in domeniile: Biotehnologii alimentare, Aditivi si ingrediente, Tehnologii alimentare si Chimia alimentelor. Intre anii 2002 si 2007, acesta a lucrat pentru un grup companii private, in cadrul carora a ocupat functii de consilier, director de productie, director general si administrator, spunand ca principalul capital al unei companii sunt angajatii sai. In luna mai 2009, el a devenit inspector scolar general al judetului Galati, la carma caruia a ramas pana in anul 2012, cand a fost destituit prin ordin de ministru.

1 Comment

1 Comment

  1. Catalin Mester

    2016-07-15T12:27:12+03:00 at 12:27

    Un pedofil mai putin.Sper sa fi nimerit intr-un cazan de smoala de dimensiunea sufletului sau pervers.De ce se ascunde adevarul despre el?De ce?Rusine PNL! Va temeti de reactia oamenilor simpli?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top