Știri

A murit un vicepresedinte al PNL

Dorulet Resmerita s-a stins din viata vineri, la Spitalul de Urgenta din Galati. In varsta de 48 de ani, el a fost inspector scolar general si a implementat la Galati sistemul de supraveghere video la Bacalaureat, scrie presa locala.

Dorulet Nelu Resmerita s-a nascut la Galati, in anul 1967. A urmat cursurile  Scolii Gimnaziale nr. 24 din municipiu si ale Colegiului National „Vasile Alecsandri”, pe care l-a absolvit in anul 1986. Studiile superioare le-a finalizat in 1992, cand a absolvit Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” Galati, unde a si activat timp de zece ani in calitate de cadru didactic.

Citeste si: Mama lui Andrei Duban a murit

Citeste si: A murit un astrolog renumit

Dorulet Resmerita a fost coautor si autor principal de carti stiintifice, lucrari si contracte de cercetare in domeniile: Biotehnologii alimentare, Aditivi si ingrediente, Tehnologii alimentare si Chimia alimentelor. Intre anii 2002 si 2007, acesta a lucrat pentru un grup companii private, in cadrul carora a ocupat functii de consilier, director de productie, director general si administrator, spunand ca principalul capital al unei companii sunt angajatii sai. In luna mai 2009, el a devenit inspector scolar general al judetului Galati, la carma caruia a ramas pana in anul 2012, cand a fost destituit prin ordin de ministru.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-05-06T21:20:12+03:00 21:20

Vezi comentarii

  • Un pedofil mai putin.Sper sa fi nimerit intr-un cazan de smoala de dimensiunea sufletului sau pervers.De ce se ascunde adevarul despre el?De ce?Rusine PNL! Va temeti de reactia oamenilor simpli?

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More