Connect with us
Sebastian Ghiță s-a ales cu dosar penal în urma înregistrărilor publicate la postul său de televiziune. ÎCCJ a deschis dosar penal.

Știri

Dosar penal în urma înregistrărilor publicate de Sebastian Ghiță

Înalta Curte de Casație și Justiție a deschis un dosar penal pe numele lui Sebastian Ghiță. Dosarul penal vine în urma înregistrărilor publicate de Sebastian Ghiță la televiziunea sa. În înregistrări este redat un pasaj, în care Traian Băsescu discută cu o altă persoană despre informații în legătură cu cauze judiciare.

Comunicat ÎCCJ, despre dosarul penal deschis pe numele lui Sebastian Ghiță

„Ca urmare a vehiculării în mass media a unor informaţii privind posibile imixtiuni în actul de justiţie, astfel cum a rezultat dintr-o înregistrare făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiţă în care este redat un dialog între fostul preşedinte al României Traian Băsescu şi o altă persoană, în cursul zilei de astăzi, 4 ianuarie 2016, la Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, a fost înregistrat un dosar penal (…). În această înregistrare, Traian Băsescu relata despre informaţiile pe care le primea în legătură cu cauze judiciare aflate în curs de soluţionare”, se arată în comunicatul PICCJ.

Citește și: Traian Băsescu reacționează în scandalul înregistrărilor publicate de Sebastian Ghiță

În înregistrarea publicată de Sebastian Ghiță la postul său de televiziune, Traian Băsescu discută cu o altă persoană despre dosarul ui Dan Voiculescu. În discuție sunt invocate numele judecătoarei Camelia Bogdan. În plus,  se regăsesc și numele procurorului şef al DNA Codruţa Kovesi şi al prim adjunctului SRI Florian Coldea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top