Știri

Dosarul COLECTIV: Artificierul Marian Moise, audiat de procurori

Artificierul Marian Moise a fost chemat de procurorii Parchetului General pentru a fi audiat in cazul Colectiv. Barbatul a fost grav ranit in tragedia de anul trecut si a fost spitalizat in Romania si in strainatate.

Marian Moise, cel de-al doilea artificier angajat, a fost chemat de anchetatori pentru a i se aduce la cunostinta ca este anchetat in dosarul Colectiv. El nu a putut participa la procesul penal desfasurat de Parchetul General din cauza starii sale de sanatate, care nu ii permite sa ia parte la proces. El a fost chemat astazi la Parchet pentru a fi informat in legatura cu acuzatiile care i se aduc in acest caz.

Citeste si: Drama unui ranit din Colectiv. Ce a facut mama sa cu banii primiti de la stat

Citeste si: Raport Colectiv: Ce spun anchetatorii despre incendiu

Marian Moise s-a ocupat de montarea sistemului de artificii din clubul Colectiv, care a provocat incendiul devastator din 30 octombrie 2015. El este acuzat de ucidere din culpa si de vatamare corporala din culpa.

64 de persoane au murit ca urmare a incendiului din clubul Colectiv. Focul a izbucnit in timpul unui concert al trupei „Goodbye to Gravity”. Toti membrii formatiei, cu exceptia solistului Andrei Galut, si-au pierdut viata.

Tragedia a provocat ample manifestatii de strada, care au dus la caderea Guvernului Ponta si la demisia primarului din sectorul 4, Cristian Popescu Piedone.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More