Connect with us
Dosarul mortii lui Ekeng. Un oficial si doi fotbalisti de la Dinamo sunt audiati de procurori

Știri

Dosarul mortii lui Ekeng. Un oficial si doi fotbalisti de la Dinamo sunt audiati de procurori

Fotbalistii Dorin Rotariu si Sergiu Hanca, dar si directorul sportiv al clubului Dinamo, au fost chemati ca martori la Parchetul Tribunalului Bucuresti

Patrick Ekeng a murit dupa ce s-a prabusit pe teren in minutul 80 al meciului Dinamo-Viitorul, la doar 7 minute dupa ce intrase in joc.
Initial, a intervenit echipa medicala a echipei Dinamo, iar cateva minute mai tarziu s-a cerut interventia ambulantei. Dupa primele ingrijiri de pe gazon, Ekeng a fost transportat la spitalul Floreasca, unde s-a constatat ca a suferit un stop cardio-respirator. Vreme de 80 de minute, medicii de aici au incercat in zadar sa il resusciteze.

Patrick Ekeng

Patrick Ekeng


Autopsia facuta de IML arata ca inima tanarului de 26 de ani avea mai multe malformatii congenitale. Rezultatele testelor toxicologice nu sunt gata inca.

CITESTE SI: Medicul care s-a ocupat de Ekeng la spitalul Floreasca: „A murit cu zile! Putea fi salvat!”
CITESTE SI: Reactia surprinzatoare a clubului Dinamo in cazul Patrick Ekeng
Azi, inainte de audieri, fotbalistul Sergiu Hanca a declarat ca Patrick Ekeng nu a avut niciodata probleme de sanatate si ca era un om cu zambetul pe buze. El spune ca medicii sunt cei care trebuie sa interpreteze rezultatele analizelor.
Ionel Danciulescu a refuzat sa faca orice declaratie inainte de a intra in Parchet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top