Connect with us
Prof. Streinu-Cercel a dezvăluit când este posibil să ne întoarcem la o viață normală

Știri

Dr. Streinu Cercel: Oricine vine din orice țară intră în carantină în stare de urgență

Profesorul Doctor Streinu Cercel a declarat în această seară că orice persoană care se întoarce în țară din străinătate este obligată să  între în carantină 14 zile.

Iată recomandările profesorului doctor Streinu Cercel

  • Aprovizionarea trebuie făcută cu cap, alimentele sunt perisabile. La întoarcerea acasă trebuie să vă spălați pe mâini, după care se pune mâna pe alimentele.
  • Propunem închiderea mall-urilor pentru că este o concentrație foarte mare de persoane
  • Orice persoană care intră în țară trebuie să intre în carantină pentru că este pandemie.
  • Nu ieșiți din casă decât dacă este nevoie
  • Evitați aglomerările publice

Citește și: COM Marius Tucă: La ce oră se va închide Bucureștiul?

Klaus Iohannis a declarat stare de urgență în România

De luni, 16 martie 2020 este declarată stare de urgență în România prin decret prezidențial emis de președintele României Klaus Iohannis.

„Până în acest moment Bucureștiul primește în carantină toate persoanele care ajung la Aeroportul Otopeni. Ne confruntăm cu foarte multe persoane care intră în Capitală și acest lucru trebuie evitat prin luarea de măsuri.”

O unitate hotelieră va fi transformată în centru de carantină

„În acest moment în București se află în carantină 380 de persoane, care locuiesc în centru de carantină, li se pun la dispoziție 3 mese și tot ce au nevoie. Vreau să vă spun că în această seară primarul general al Capitalei a discutat cu un hotel pentru a închiria instituția în vederea cazării persoanelor din carantină. Va fi un centru de carantină pentru 264 de persoane în hotel”, a spus Viceprimarul Bucureștiului.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top