Connect with us
Dr. Streinu Cercel: Spitalele private nu sunt acreditate pentru teste coronavirus. Sanador unul din ele

Știri

Dr. Streinu Cercel: Spitalele private nu sunt acreditate pentru teste coronavirus. Sanador unul din ele

Dr. Streinu Cercel a discutat la Antena 3 despre testarea rapida promovată de unele spitale private ca Sanador. Acestea costa 300 de euro și spun că dau un rezultat rapid.

Doctorul Streinu Cercel a spus că niciun spital privat din România nu este acreditat să faca teste de coronavirus. Iar testele rapide sunt fake, ele nu arata decat dacă ai trecut prin infecție.

Teste coronavirus la Sanador

UPDATE 2: Ca urmare a recentei decizii a autoritatilor de a deconta testarea SARS-COV-2 din bugetul CNAS tuturor pacientilor cu BILET DE TRIMITERE de la medicul epidemiolog, aceste testari se pot face acum fara plata la SANADOR. Pentru toti ceilalti care doresc sa faca testarea, fara a avea BILET DE TRIMITERE, o pot face cu plata.

UPDATE 1: Sanador a efectuat gratuit, susținand din fonduri proprii, sute de testari. Este un proces extrem de costisitor, pe care nu-l mai putem sustine.

De asemenea, am facut toate demersurile necesare catre Ministerul Sanatatii pentru a intra în Programul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile Prioritare. Am dorit si dorim in continuare ca pacientii asigurati sa beneficieze de testare fara plata.

Mentionam ca incasarile sunt folosite pentru acoperirea costurilor cu personalul specializat, alocat exclusiv acestui scop, dar si pentru echipamente, dezinfectanti si achizitia de noi kituri. Dorim cu putere sa venim in sprijinul oamenilor si, in acest sens, am pus la dispozitie spatii si aparatura, am suplimentat rigorile in privinta igienei, controlului si a triajului.

Credem ca, in acest context unic de pandemie, orice actiune este importanta.

Ramanem deschisi la orice colaborare pentru a usura situatia oamenilor care au nevoie de testari.

Incepand de astazi, testam, la cerere, populatia adulta pentru SARS-CoV-2 prin RT PCR din exudat nazo-faringian, pe baza de programare la 021-9699.

Locatie: Laboratorul de Analize Medicale din Calea Plevnei, nr. 172. Orar: Luni – Vineri: 07.00 – 19.00. Rezultatele sunt gata in 24 de ore si se pot afla de pe site-ul www.sanador.ro, cu CODUL DE PROBA. Pret: 350 lei.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Dinu

    2020-03-20T23:04:13+02:00 at 23:04

    De ce? Pentru că cereți 350 de lei pentru o testare… -în astfel de situați ar trebui să faceți și voi, privații, un efort și să nu încercați să vă îmbogățiți pe seama unei situații grave din țară. Dar de unde nu e, nici…..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top