Connect with us
Dr. Tudor Ciuhodaru a declarat despre Ludovic Orban că a răspândit fake news

Știri

Dr. Tudor Ciuhodaru a declarat despre Ludovic Orban că a răspândit fake news

Doctorul Tudor Ciuhodaru a comentat, miercuri, 6 mai, la Antena 3 imaginile cu premierul Ludovic Orban și ministrul de Interne, Marcel Vela. Ludovic Orban nu a respectat măsurile de protecție coronavirus. Află din rândurile de mai jos ce a avut medicul de zis despre această situație.

Dr. Tudor Ciuhodaru a declarat despre Ludovic Orban că a răspândit fake news

Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat gestul lui Ludovic Orban de a-și da jos masca de protecție de pe față și dând-o lui Marcel Vela care nu purta mănuși. Declarația sa a fost următoarea:

„Incredibil, inacceptabil și impardonabil. Gândiți-vă că în alte condiții astfel de lucruri nu ar fi rămas nesancționate. În România există două tipuri de cetățeni: cetățeni de rangul I, miniștri, președinți de CJ, primari, care se pot testa oricând, chiar dacă sunt asimptomatici, care pot face orice, care pot să nu respecte regulile de distanțare fizică.

Și dacă mai adăugăm și acele fake news-uri – l-am auzit aseară pe premierul Orban spunând că testul PCR este 100% sigur. Să-mi arate și mie unde scrie acest lucru sau să schimbe echipa de consilieri pe probleme de sănătate, pentru că toate ghidurile recunosc că doar 30%, atunci când este recoltat în condiții ideale din nas, 60% când este recoltat din gât, și dacă vorbim despre o sensibilitate medie, este scris în ghiduri, undeva la 75%.

Adică, gândiți-vă că două din trei teste pot da eroare și de aceea nu se recomandă un singur test, ci se fac mai multe. Și niciun test nu este infailibil. Un astfel de comportament nu crește încrederea românilor în măsurile guvernamentale.”

De asemenea, acesta a lămurit oamenii că nu există test anti-coronavirus care să fie 100% sigur. Așadar declarația lui Orban că este 100% negativ este nefondată și explicată temeinic cu contraargumente. A menționat că o astfel de afirmație este nimic altceva decât fake news și nu ar trebui să credem nimic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top