Connect with us
Dragoste fără limite! O italiancă a ascuns un criminal român aproape un an de autorități

Știri

Dragoste fără limite! O italiancă a ascuns un criminal român aproape un an de autorități

Nu o să-ți vină să crezi.! O italiancă s-a îndrăgostit până peste cap  de un ucigaş fugar, un român în vârstă de 42 de ani, aşa că s-a hotărât să îl ţină ascuns în garaj.

Un român, care era căutat de polițiști ca să își execute pedeapsa la care fusese condamnat, a fost ascuns timp de aproape un an de femeia pe care a reușit să o cucerească.

Italianca a făcut multe sacrificii pentru ca bărbatul să nu fie găsit de autoritățile italiene, care, după lungi cercetări, l-au încătușat pe criminal.

Îndrăgostită de un ucigaş fugar, o italiancă a decis să-l țină ascuns pe proprietatea ei. Astfel, ea a construit un adăpost subteran improvizat, un fel de beci, sub garaj, în care îl ținea pe românul de 42 de ani.

Criminalul a locuit acolo timp de 10 luni, iar italianca îl vizita des ca să îi dea mâncare şi haine de schimb, scriu jurnaliștii de la prealpina.it.

Cum l-au găsit pe român

Carabinierii au dejucat planurile celor doi în urma unei operaţiuni mai ample, de identificare a unor persoane care se sustrăgeau pedepsei cu închisoarea.

Poliţiştii au întrebat-o pe femeie dacă a observat ceva ciudat sau persoane străine, însă aceasta a negat vehement. În timp ce aceasta era ţinută de vorbă de carabinieri, trupele speciale înconjurau clădirea.

La un moment dat, oamenii legii au dat peste o poartă de fier în garajul femeii, care era închisă pe interior. Ușa a fost forțată și a fost percheziționată şi camera respectivă.

Citește și: Scandalul top-modelului răpit în Italia – Deznodământul

După ce a încercat să opună rezistență, românul a fost încătușat şi dus în arestul poliţiei pentru identificarea acestuia. El nu avea documente, aşa că s-a procedat la identificarea amprentelor.

Când au terminat procedurile, autoritățile italiene au descoperit că românul trebuia să execute o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

Italianca îndrăgostită de criminalul român de 42 de ani a fost acuzată de favorizarea infractorului şi este cercetată pentru stabilirea acuzaţiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top