Connect with us

Știri

DUMNEZEULE! Uite cat de mult s-a schimbat aceasta cantareata de la noi! N-ai fi zis ca e ea!

Nicole Cherry este una dintre cantaretele cele mai respectate si admirate de publicul romanesc. Aceasta si-a socat fanii postand o fotografie pe Facebook in care apare cu un look total diferit: parul ei a capatat nuante desprinse din serialele cu Sailor Moon iar fata ei este vizibil maturizata, semn ca mica vedeta de altadata se transforma intr-o femeie in toata regula.

Fanii au comentat pozitiv schimbarea de look pe care a adoptat-o cantareata. Nicole Cherry a scos recent o noua melodie, dedicata Romaniei, cunoscut fiind faptul ca artista este o patrioata innascuta.

CITESTE SI: ESTE SAU NU OPERATA ALINA EREMIA? CE SPUNE CHIAR EA!

„Piesa ‘Mama noastra’ are un mesaj foarte puternic, adresat in special romanilor din afara granitelor tarii. Ideea ne-a venit dupa ce am vazut documentarele „Romanians are coming”. Mi-am dorit sa le raspund intr-un mod frumos celor care denigreaza imaginea romanilor.

Avem o multime de romani demni de toata admiratia cu care ne putem lauda peste hotare: Mihai Eminescu, Aurel Vlaicu, George Enescu, Simona Halep si nu numai. Prin intermediul acestei melodii, am vrut sa subliniem toate lucrurile bune pe care le avem in Romania”, a declarat cantareata, scrie CANCAN.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top