Connect with us

Știri

EBU a oferit un raspuns oficial celor de la Pro TV in legatura cu difuzarea EUROVISION

Pro TV a solicitat in repetate randuri conducerii EBU sa gaseasca solutii pentru ca Eurovision sa poata fi transmis in Romania si Ovidiu Anton sa poata canta in marea finala. Dupa ce reprezentatii EBU au raspuns sec pe Facebook, acestia au transmis pana la urma si un raspuns oficial celor de la Pro TV, conform Pagina de Media.

„Nu există nicio soluție pentru participarea României în acest an”, spune în răspunsul oficial către Pro TV Ingrid Deltenre, Director General EBU.

„Repetițiile pentru show au început deja, iar planul de producție a fost finalizat fără participarea României, fapt care nu mai poate fi schimbat în acest moment. Nu există nicio soluție pentru participarea României în acest an.

Ne pare rău pentru faptul că lui Ovidiu Anton nu îi mai este permis să cânte la Stockholm, cu atât mai mult cu cât cunoaștem înțelesul și sensul din spatele piesei sale”.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, a reactionat imediat:

“Răspunsul pe care l-am primit din partea EBU nu afișează deschidere, încercarea de a arăta empatie sau de a înțelege un artist și o întreagă țară.

Continuăm să primim argumente pentru care România nu poate participa, atunci când noi încercăm să găsim o soluție pentru a putea participa. Iar acesta este singurul lucru pe care îl cerem, și anume dorința de a găsi o soluție împreună, pentru Ovidiu să își reprezinte țara și pentru ca evenimentul să fie transmis în România, indiferent de televiziunea care îl va difuza”.

Finala Eurovision va avea loc pe 10 mai, Romania a fost exclusa din show deoarece a acumulat datorii prea mari catre EBU.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top