Categorii Știri

Edu.ro, Rezultate Simulare Bac 2016, clasa a Xi a

REZULTATE SIMULARE BAC 2016, CLASA A XI A, EDU.RO. Si elevii din clasa a XII a afla azi rezultatele la Simulare Bacalaureat 2016.

Elevii de clasa a XII-a si a XI au sustinut prima proba din cadrul simularii pentru Bacalaureat 2016, la Limba si Literatura Romana, pe 7 martie. Simularea a inceput la ora 9.00.

Vezi aici notele la simulare Bac 2016

Conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 7 martie, a fost proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 8 martie, s-a desfasurat proba la Limba si literatura materna (pentru elevii care studiaza in limbile minoritatilor nationale), iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie). Joi, 10 martie, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, a avut loc proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

Examenul de bacalaureat, sesiunea din vara, se desfasoara in perioada 13 iunie – 8 iulie. Absolventii de liceu vor avea pana in 1 iulie probele orale si de competente digitale, iar din 4 iulie vor fi probele scrise, rezultatele finale urmand sa fie afisate in 16 iulie.

Examenul de bacalaureat din 2016 va incepe in 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15 iunie. In perioada 15-17 iunie va avea loc proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, urmata in 21-24 iunie de proba de evaluare a competentelor digitale si in 27 iunie – 1 iulie de proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Probele scrise de la bacalaureat vor fi sustinute in 4 iulie la limba si literatura romana si in 5 iulie la limba si literatura materna. Testarea va continua in 6 iulie cu proba obligatorie a profilului si in 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-06-13T00:13:42+03:00 0:13

Acest site foloseste cookies.

Read More