Connect with us

Știri

Edy Mexicanu si-a inselat sotia

Edy Mexicanu a fost surprins de paparazzi spynews.ro in timp ce isi insela sotia

Aşa tată, aşa fiu! Edy Mexicanu’, surprins în timp ce îşi înşela soţia gravidă cu o blondă misterioasă.

După ce infidelitatea lui Marian Mexicanu’ a uimit o ţară întreagă, se pare că aşchia nu sare departe de trunchi. Edy a fost surprins de paparazzi în timp ce îşi înşela soţia însărcinată cu o blondă misterioasă.

edy-mexicanu

Edy Mexicanu’ i-a promis dragoste eternă soţiei sale, dar imaginile arată altceva. Chiar dacă Alina este la a cincea lună de sarcină, cântăreţul şi-a găsit şi alte distracţii. În urmă cu un an de zile, Alina a plecat de lângă el, deoarece relaţia dintre ei nu mai funcţiona, dar el a convins-o, după opt luni, să se întoarcă la el.

edy-mexicanu 3

Se pare că Edy Mexicanu’ a uitat de promisiunile pe care i le-a făcut soţiei sale şi se iubeşte pe ascuns cu o blondă apetisantă. Cei doi au fost surprinşi în timp ce au mers să facă cumpărături la mall. Edy era foarte apropiat de blondă, a ţinut-o de mână şi a sărutat-o. Mai mult, în cel de-al doilea filmuleţ, cântăreţul a mers la un hotel cu amanta şi a petrecut acolo aproximativ două ore. Cei doi au fost surprinşi în timp ce se sărutau pătimaş la geam.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top