Connect with us

Știri

Elena Merisoreanu dezvaluie cat au castigat vedetele in jungla! “Suma este fabuloasa!”

Chiar daca sederea in in Africa de Sud a fost un chin pentru Elena Merisoreanu, interpreta recunoaste ca s-ar intoarce oricand in jungla. Ea a vorbit pentru prima data despre banii primiti la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”.

Dupa ce toti si-au dat cu parerea in legatura cu banii primiti la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, Elena Merisoreanu a dezvaluit misterul. Artista a vorbit pentru prima data despre

Elena Merișoreanu dezvăluie cât au câștigat vedetele în junglă

Elena Merișoreanu dezvăluie cât au câștigat vedetele în junglă

„Am vazut ca s-a speculat foarte mult in legatura cu banii primiti pe acest proiect cu jungla. Fiecare s-a grabit sa isi dea cu parerea, insa nimeni nu o sa stie cu cat s-a platit fiecare concurent. Va spun ca sumele au fost foarte mari, sume la care nu se gandeste nimeni. Nici exagerate, dar nici cum s-a scris prin presa. Asta pentru ca proiectul a fost unul de amploare si foarte riscant. A fost extrem de greu. Si mie mi-a fost greu, Mai ales cu faptul ca nu era de mancare. Mai mult, trebuia sa mergem foarte mult pana in locul in care trebuia sa sustinem probele. Trebuia sa urcam niste stanci. Deci, va dati seama”, a declarat Elena Merisoreanu in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. clujul frumos

    2015-04-09T22:00:00+03:00 at 22:00

    Si totusi……cati bani?

  2. Goanga

    2015-04-09T17:25:00+03:00 at 17:25

    Pai, cat au castigat Coana Elena/, ai pierdut sirul pe drumul de intoarcere….!..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top