Connect with us
Elena Udrea a născut! Primele detalii despre fetița acesteia

Știri

Elena Udrea a născut! Primele detalii despre fetița acesteia

Elena Udrea a născut! Fostul ministru al Turismului a adus-o pe lume pe Eva Maria, pe cale naturală într-un spital din San Jose.

Udrea a născut în jurul orei 14.00 (ora României).

Elena Udrea a fugit în Costa Rica, în februarie, cu câteva luni înainte de a fi condamnată în dosarul Gala Bute. De acolo a anunțat și vestea că este însărcinată.

În urmă cu câteva săptămâni, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei, dezvăluia, în cadrul unei emisiuni televizate cum a rămas aceasta însărcinată.

“Când Elena mi-a spus că e însărcinată, era să scap telefonul din mână. (…). Da, este adevărat că iubita mea a recurs la inseminare in vitro, dar nu ar fi ceva aparte, pentru că noi când am fost în Grecia, doctorul la care am făcut vizitele medicale, ne-a spus că există și cupluri mai tinere care apelează la acest lucru din cauza factorilor externi.

Cred că mă prinde mult rolul de tată, de haine se va ocupa Elena, de educație, eu. Relația dintre tată-fetiță este mai specială decât tată-fiu, așa mi-a spus toată lumea. Voi fi destul de relaxat. Eva Maria ne-a părut că sună bine, plus că numele meu de familie este un nume greu.

Am fost la vizita medicală cu ea, e un sentiment unic, într-o dimineață chiar am adormit cu mâna pe burtică și am simțit un șut de-al fetiței. M-am speriat, dar a fost într-un sens pozitiv tot cce am simțit. Eva este activă până în clipa în care știe că trebuie să meargă la medic. Atunci face nani (…)”, a declarat logodnicul Elenei Udrea în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Elena Udrea ar putea deveni soția lui Adrian Alexandrov în vara anului viitor, potrivit mărturisirilor făcute de fostul manechin.

Citește și: Adrian Alexandrov vrea să conducă România alături de iubita sa. Dezvăluiri surprinzătoare

Citește și: Ministrul Justiției, declarații despre extrădarea Elenei Udrea din Costa Rica

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top