Connect with us

Știri

Elhaida Dani, reprezentanta Albaniei la Eurovision, face un sport periculos in timpul liber. DECLARATIILE DIVEI

Reprezentanta Albaniei de la Eurovision 2015, Elhaida Dani, una dintre favoritele concursului din acest an, a acordat un interviu pentru wiwibloggs.com, unul dintre cele mai bine cotate site-uri care monitorizeaza tot ce se intampla la Eurovision.

Elhaida Dani a castigat concursul „Vocea Italiei”, fiind o vedeta cunoscuta nu doar in tara sa de origine. Artista recunoaste ca showul muzical pe care l-a castigat la Roma a ajutat-o ca rampa de lansare astfel incat a ajuns sa reprezinte Albania la Eurovision cu piesa ‘I’m alive’.

CITESTE SI: JUDECATORII AU DECIS CUM SE IMPARTE AVEREA LUI DOLANESCU

Piesa pe care o canta Elhaida Dani este una dintre favoritele din acest an, multi pariaza ca ea va castiga competitia de la Viena de pe 23 mai. Elhaida a anuntat ca va scoate saptamana aceasta si varianta in limba albaneza, insa din cauza unor aspecte care nu i-au sunat bine, s-a gandit sa modifice pe ici pe colo melodia.

Elhaida a declarat pentru wiwibloggs.com ca lumea e foarte fericita cu piesa aceasta. Despre Eurovision, artista a spus ca este o oportunitate uriasa deoarece are mereu sarcina de a se pregatit pentru „evenimentul urmator” construindu-si astfel show-ul din ce in ce mai profesionist.

Artista a impresionat declarand ca in putinul timp liber care i-a mai ramas practica kickboxing. Elhaida Dani practica acest sport pentru a avea o conditie fizica excelenta si a preveni problemele cardiovasculare.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top