Connect with us

Știri

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare si preturi mici

eMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD cu diagonala mare, de peste 100 de cm.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Televizoare cu cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD, au acum reduceri excelente, si de o treime din pret.

In campanie sunt incluse televioare Samsung, Philips sau LG.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7182, cu rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu acest televizor te poti bucura de imagini clare deoarece are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

Cu tehnologia PurColour vei putea viziona continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale.

Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare

Televizorul are o diagonala mare, ceea ce iti permite sa experimentezi divertismentul pe un ecran mult mai mare. Vei putea incearca o experienta cinematografica nemaipomenita sau vei simti atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

Subtire si elegant pentru spatiul tau – Designul modern si elegant umple in mod natural spatiului tau cu o nota aditionala de rafinament.

Profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

De asemenea, poti sa savurezi jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40NU7182, 4K Ultra HD

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40NU7182, 4K Ultra HD

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

2. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 de cm, 43UM7100PLB, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu LG ThinQ AI poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Te poti delecta cu imagini 4K mai realiste, cu detalii fine si culori vii pe displayul IPS a carui rezolutie este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.

Oriunde ai sta, unghiul larg de vizualizare al panoului 4K IPS te fascineaza prin realismul spectaculos – afisand culorile la o precizie de aproape 100%, chiar si la un unghi de 60 de grade.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Un procesor quad-core rapid, precis, elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt marite si reproduse sub forma imaginilor la calitate 4K.

Cea mai mica diferenta de culoare este reflectata fidel pentru a oferi culori mai intense, mai bogate si mai realiste.

Functia 4K Active HDR optimizeaza fiecare scena, oferind detalii delicate si culori bogate. Formatul multi-HDR, inclusiv HDR10 si HLG, alaturi de tehnologia LG de ajustare scene-by-scene dinamica, iti ofera posibilitatea de a urmari orice continut video la calitate HDR incredibila.

Ultra Surround – Datorita sunetului redat de canalele audio virtuale multiple, creeaza o experienta de divertisment mai profunda.

Design simplu, dar rafinat – Cadrul subtire si liniile moderne discrete adauga o nota de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

3. Un televizor LED Smart Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS6504/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Dolby Vision si Dolby Atmos. Vizionare si sunet cinematografice.

Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.

Compatibil cu HDR10+. Vezi mai mult din ceea ce a intentionat regizorul.

Televizorul Philips este pregatit sa profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare si luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o noua superproductie, umbrele vor fi mai adanci. Suprafetele luminoase vor straluci, iar culorile vor fi mai fidele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top