Eroul zilei un copil de 7 ani a salvat un bebeluș care a căzut într-o fosă septică

07.03.2019
Eroul zilei un copil de 7 ani a salvat un bebeluș care a căzut într-o fosă septică

Incident cutremurător în Județul Călărași . Un bebeluș a fost  salavat de la moarte, momente greu de imaginat.

Bebelușul în vârstă de un an și șase luni a fost salvat, astăzi, în jurul orei prânzului, dupa ce a căzut în fosa septică a curții în care locuia  copilul.

Incidentul a avut loc în Județul Călărași – comuna Modelul,  bebelușul era nesupravegheat de părinți lui, moment în care , bebelușul  a căzut în fosă septică  de aproximativ 35 de centimetri, creând o panică de neimaginat.

Din fericire, micuţul a căzut în picioare , iar ţipetele lui disperate au fost auzite de părinţii care au sunat îngroziți la  112.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, dar şi un echipaj de prim-ajutor SMURD.

Bebeluş salvat de la moarte de un copil de 7 ani

Pentru a nu agrava starea  bebeluşului, pompierii sau gândit sa opteze pentru o variantă rapidă si sigură.

Aceștia au instruit  un copil de 7 ani , echipândul  cu accesoriile  din dotare, dar și explicândui cum și ce trebuie să facă, iar apoi l-au ghidat spre fosa septică.

În cele din urmă, copilul a reuşit să îl prindă pe bebeluş şi l-a scos la suprafaţă teafăr şi nevătămat.

Articolul continua dupa publicitate

Eroul în vârstă de 7  a fost felicitat de toată lumea, inclusiv de pompierii care au intervenit în acest caz. Bebeluşul căzut în fosa septică a primit îngrijiri medicale de urgență şi apoi a fost transportat la spital pentru investigații pentru a verifica starea de sănătate a acestuia.

Știri despre: