Connect with us
Espadrile de damă – pantofi ușori pentru o primăvară însorită

Știri

Espadrile de damă – pantofi ușori pentru o primăvară însorită

Espadrile de damă – pantofi ușori pentru o primăvară însorită

Espadrilele de damă sunt un must-have printre modelele de încălțăminte de primăvară de multe sezoane. Acești pantofi sunt ușori, aerisiți și extrem de confortabili, în plus, se potrivesc multor stiluri. Ce espadrile sunt în tendințele acestui sezon? Cum să porți espadrile pentru a crea ținute la modă și unice? Descoperă în continuare!

Ce modele de espadrile sunt la modă în acest sezon?

Espadrilele se caracterizează printr-o talpă ușoară din împletitură naturală și un material subțire, aerisit care acoperă piciorul. Sunt extrem de universale – orice look de primăvară sau de vară pe care îl completezi cu ele va arăta bine! 

Magazinele oferă diverse modele de espadrile damă care pot fi adaptate multor stiluri si ocazii. Zilnic, poți opta pentru espadrile confortabile cu talpă plată, iar pentru ieșirile de seară sau la birou, alege-le pe cele cu platformă. 

Sandalele espadrile sunt perfecte pentru zilele cu adevărat fierbinți, adesea cu o legare suplimentară în jurul gleznei sau aplicații decorative, care sunt un plus interesant pentru întregul stil.

Espadrile – plate sau înalte?

Fiecare pantof cu toc înalt sau platformă face ca silueta feminină să pară mai avantajoasă și mai subțire și merită să vezi fuste pe Answear legate de alegerea espadrilelor potrivite. 

Daca lucrezi zilnic la birou, alegi stilizări elegante, îți place să porți rochii sau pur si simplu să atragi privirile, espadrilele înalte sunt doar pentru tine! Vei arata sexy, feminin și te vei simți mai încrezătoare. În plus, confortul espadrilelor și materialul lor respirabil va împiedica picioarele să simtă disconfort legat de înălțime, iar pielea ta va respira liber.
Espadrilele plate sunt perfecte pentru ținutele de zi cu zi și atunci când intenționezi să petreci multe ore în picioare. Datorită faptului că le poți cumpăra în orice variantă de culoare, le poți asorta la orice stil! În zilele foarte călduroase alege sandale espadrile care îți vor oferi confort maxim. Espadrilele cu dantelă sunt perfecte pentru ținutele sport. Combină-le cu pantaloni de in și o cămașă din viscoză pentru a crea un aspect ușor, natural, perfect pentru zilele calde.

Ce culoare de espadrile ar trebui să alegi?

Dacă plănuiești să ai o singură pereche de espadrile în garderobă în această primăvară, merită să iei un model monocrom. Clasicul nu se demodează niciodată, așa că espadrilele negre sau albe sunt întotdeauna o alegere bună. Ambele culori sunt foarte universale și le poți combina atât cu haine în culori discrete, cât și cu cele cu modele colorate.

Stilizările de primăvară și vară se caracterizează prin lejeritate, motiv pentru care culorile luminoase, pastelate, stau la baza tendințelor acestui sezon. Espadrilele bej, menta sau roz pudrat pot fi purtate atât cu rochii delicate, cât și cu stilizări sportive, care vor da un aspect ușor tineresc. 

Vei găsi espadrile cu modele interesante – în afară de flori sau modele geometrice colorate, espadrilele cu model marinar sunt un adevărat hit. Vor funcționa cel mai bine în total look alb sau stilizări simple. Pantalonii scurți clasici și un tricou alb vor căpăta un nou caracter atunci când adaugi pantofi originali care contrastează cu restul ținutei.

Înainte de a cumpăra zilnic espadrile, tine cont de activitatea ta – daca mergi pe distanțe mari în timpul zilei, optează pentru espadrile în culori mai închise. Cele deschise se murdăresc mai ușor și s-ar putea să îți fie mai greu să le cureți.

Atașament:
answear.jpg

Geci Bărbați

De ce merită să alegi espadrile cu aplicații?

Pentru serile de vară, evenimentele în aer liber și întâlnirile cu prietenii, alege pantofi espadrile cu accesorii sau o textură interesantă care să ofere stilului un caracter unic și să te scoată din mulțime.

Oferta disponibilă pe https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/mocasini-si-pantofi este cu adevărat bogată! Dacă îți plac stilurile romantice, feminine, asigură-te că verifici espadrilele din dantelă cu perle sau fundițe cusute. Pentru blugi rupți și jachete biker, alege un model cu strasuri sau petice colorate care să completeze perfect un look rock. Espadrile cu mărgele, franjuri sau broderie, pot fi asortate cu o rochie fluidă și lejeră, pentru a crea un look trendy în stil boho.
Îți place să atragi atenția? Mizează pe espadrile cu paiete, sclipici sau un luciu metalic!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top