Connect with us
Esti atacata psihic Iata 5 metode de a combate energiile negative din jur

Știri

Ești atacat psihic? Iată 5 metode să combați energiile negative din jur!

Ești atacată psihic? Îți poți da seama de acest lucru foarte ușor. Dacă te simți incomodă în preajma unei persoane de fiecare dată atunci când vă vedeți este foarte probabil ca energia negativă a acelei entități să îți dăuneze ”perforându-ți” aura echilibrată.

Simptomele că ești atacată energetic de cineva sunt multiple: nu ai suficientă încredere în tine, întâmpini dificultăți bruște de a putea exprima ceva coerent, simți înțepături la nivelul inimii, nu mai ai suficientă vitalitate deși acum 3 minute debordai de energie, ai coșmaruri cam des în ultima vreme, te accidentezi destul de frecvent din cauza lipsei de concentrare, te alegi cu boli ciudate, te simți inconfortabilă în mijloacele de transport în comun sau în spațiile cu mulți oameni.

Iată 5 metode să combați energiile negative din jur:

CURĂȚĂ-ȚI AURA
1. Îți poți curăța aura folosind salvie albă. Împrăștie salvia albă deasupra capului tău (acolo unde se află și aura ta) în timp ce îți faci rugăciunea de seară.
2. Poți folosi și tămâie pentru a-ți curăța aura, pulverizând în camera ta seara și dimineața. de 6 ori pe săptămână (duminica nu).

CURĂȚĂ-ȚI TRUPUL DE ENERGIILE NEGATIVE
3. Pulverizează apă sfințită peste trupul tău făcând semnul sfintei cruci. Apa sfințită este purificatoare: ține la depărtare blestemele, deochiul, bolile și gândurile rele ale celor din jur.

NU UITA DE EXERCIȚIILE DE RESPIRAȚIE
4. Energiile negative te pot cuprinde dacă îți este frică. Așa cum spune și legea divină, nu trebuie să îți fie frică de nimic. Respiră profund în fața unei situații dificile și înfruntă situația menținând același ritm al respirației.

IA CU TINE ARME ÎMPOTRIVA ENERGIILOR NEGATIVE
5. Poartă în buzunar pietre prețioase sau boabe de tămâie. De asemenea, dacă porți ceva roșu pe tine (o ață Kaballah sau un șnur legat de un nasture de la o cămașă, tot roșu) ții la depărtare spiritele rele.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top