Connect with us
Eufimia: Cum va fi săptămâna 25 februarie - 3 martie 2019. Sfaturi pentru fiecare

Știri

Eufimia: Cum va fi săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019. Sfaturi pentru fiecare

Eufimia prezintă predicțiile sale pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019. Previziunile generale: „Va fi o săptămână cu evenimente neprevăzute. Schimbarea lunii și trecerea în luna martie aduce pentru fiecare o serie de tranziții și energie!”.

Eufimia – Previziuni detaliate

Cei născuți în perioada 25 – 28 februarie – sunt aproape să încheie etape importante din viața lor. Vor avea parte de vești neașteptate, venite din locuri sau de la oameni mai puțin cunoscuți. Voi sunteți cei mai vizați în acestă perioada, pentru fiecare dintre voi începe un nou an. Este revelionul vostru personal pentru ca urmeză să treceți în noul an al vieții voastre.

Pentru cei care schimbă prefixul setați-vă obiective clare, de preferat ca numărul lor să fie egal cu vârsta pe care o împliniți. Scrieți-le pe o hartie, dupa care puneți foaia într-un bol și ardeți hartia, astfel mesajul pleacă spre univers.

Pentru cei născuți în perioada 1-3 martie 2019 – Sunteți la un nou început. Nu degeaba v-ati nascut primvăara, chiar dacă vă este greu, reusiți să înfloriți precum pomii după o iarnă grea. Primele 3 zile din fiecare lună nouă sunt extrem de încărcate și aducătoare de energii bune. Gândiți-va bine la dorințele voastre și spuneți răspicat și tare-n gând ce vă doriți în noul an.

Previziuni în funcție ziua nașterii

1 – Sunteți oamenii care deschid mereu uși, chiar dacă aparent acestea nu pot fi descuiate. Aveți noroc în tot ceea ce vă propuneți în această săptămână. Aveți grijă ca în zilele cu Soare să vă încărcați energetic și să-i cereți stelei să vă aducă liniștea pe care o căutați de ceva vreme.

Te-ar putea interesa și:

2 – De fel pentru ca va gurnează cifra 2, aveți nevoie de parteneri stabili. Fie că este vorba de relații, fie că este vorba de locul de muncă. Având în vedere că suntrem la trece din luna a doua, în luna a treia, căutați rezerve, un al treilea plan. Se vor mișca mai greu lucrurile în această săptămână, dar secretul este la voi. Insistați. Enrgie de la univers primiți.

3 – Este săptămâna voastră și țineți cont că va fi și luna voastră. Martie este a treia lună din an și aveți la dispoziție energia astrelor și a universului. Cereți.  Fară ezitare.

Cei născuți între 4 și 15 – Nota inainte de previziuni. Se fac previziuni separate pentru ziua de naștere, doar dacă tranzităm acea perioadă. Pană pe 9 martie este posibil să vă simțiți fie prea obosiți, fie prea energici, parca barteriile vi s-au descarcat complet sau încarcat complet. Dacă vă aflați în primul caz, dați  răgaz, încercați să amânați să semnați documente sau să luați decizii importante. Dacă vă simțiți foarte energici, nu va extenuați pentru că săptămâna ce urmează nu se anuță una taman bună.

Cei născuți între 15 – 31 – Este o perioadă de decizii majore, chiar dacă nu par. Calculați cu atenție ce faceți și ce spuneți.

Eufimia îți răspunde la întrebări

Lasă un comentariu cu data nașterii și întrebarea ta, iar Eufimia își va răspunde printr-un comentariu la întrebare.

1 Comment

1 Comment

  1. ilas claudia

    2019-02-25T12:01:37+02:00 at 12:01

    28.01.1976 ce imi rezerva viitorul?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top