UPDATE Eugen Neagoe Atrenorul Dinamo A CAZUT lat pe teren!

Ultimul update: luni 22 iulie 2019 00:27 Data publicării: duminică 21 iulie 2019 21:33

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, este conștient și cooperant, starea lui fiind în prezent stabilă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Neagoe a suferit o tulburare de ritm cardiac.

Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că Eugen Neagoe este stabil și conștient. Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală l-au stabilizat după ce acesta a suferit o tulburare de ritm cardiac.

Antrenorul Dinamo, Eugen Neagoe, a avut nevoie de intervenţia medicilor în timpul meciului contra Universității Craiova.

Tehnicianul a leșinat pe banca de rezerve și o mașină de ambulanță s-a deplasat în faţa băncii echipei. Antrenorul a fost urcat pe targă şi dus ulterior la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Jucătorii şi suporterii şi-au pus mâinile în cap. Cu câteva secunde înainte ca ambulanţa să intervină, Neagoe părea foarte palid, iar cei din staff îşi făceau griji pentru starea sa.

Există şanse ca stresul acumulat în toată această perioadă să-şi spună cuvântul. Fanii Craiovei i-au scandat numele lui Eugen Neagoe, în timp ce galeria lui Dinamo l-au înjurat în continuare pe Ionuţ Negoiţă.

Atrenorul Dinamo a făcut infarct pe teren în timpul meciului cu Craiova.

Emoţii pentru Eugen Neagoe, căruia, în timpul partidei Dinamo – Craiova i s-a făcut rău.

În minutul 25 al partidei de pe Arena Naţional, banca tehnică a „câinilor” a făcut gesturi disperate spre arbitrul partidei. Acesta a întrerupt partida, iar motivul a fost imediat aflat: lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău.

Imediat, o ambulanţă şi-a făcut apariţia, iar cei din staff-ul lui Dinamo şi jucătorii „câinilor” şi-au pus mâinile în cap, temându-se de o posibilă dramă.

Rămâi pe huff.ro pentru amănunte.

Știre în curs de actualizare

GEANI CREȚU, TALISMANUL LUI DINAMO?

Geani Crețu (19 ani) este mijlocașul cu care Eugen Neagoe încearcă să surprindă în această seară. Fotbalistul a fost acuzat pentru simpatia pe care o poartă Stelei, marea rivală a „câinilor”.

Crețu mai are un singur meci în Liga 1, tot împotriva Craiovei. Pe 15 decembrie 2018, dinamoviștii se impuneau categoric, scor 3-0.

ECHIPELE DE START DIN DINAMO – CRAIOVA

Dinamo: Piscitelli – D. Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Sin – Mrzljak, Al. Răuță – G. Crețu, Bru, Montini – D. Popa
Rezerve: C. Straton – R. Grigore, Bejan, De Moura, Sorescu, I. Filip, Moldoveanu
Antrenor: Eugen Neagoe

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Borța, Martic, Acka, N. Bancu – Ivanov, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, M. Roman II, Baiaram
Rezerve: I. Popescu – Hreniuc, Vlădoiu, V. Constantin, Vătăjelu, Briceag, Fortes
Antrenor: Corneliu Papură

Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii