Connect with us
Euro 2016 ce cred Stancu, Stanciu si Sapunaru despre esecul cu Franta

Știri

Euro 2016: ce cred Stancu, Stanciu si Sapunaru despre esecul cu Franta

Fotbalistul care in prezent joaca la Steaua crede ca reprezentativa Frantei nu reprezinta o echipa care nu poate fi depasita: „Franta nu era imposibil de batut. Am jucat foarte bine, am blocat spatiile si daca marcam si noi la acea mare ocazie din primele minute probabil altul ar fi fost jocul. Acum toata lumea e dezamagita ca am luat gol in minutul 90, dar urmeaza meciul cu Elvetia, unde trebuie sa facem punct sau puncte.”

Fundasul nationalei Romaniei, Cristian Sapunaru, a simtit, la fel ca alti colegi de echipa, ca Tricolorii au ratat o buna sansa de bifa primul punct la Euro 2016. „A fost o executie senzationala a lui Payet in final, nu cred ca meritam sa luam acel gol, mai ales dupa meciul pe care l-am facut in aceasta seara. Am fost criticati de la inceput, toata lumea se astepta ca Romania sa se faca de ras in fata Frantei, dar nu a fost asa. Am avut ocazii foarte mari, au avut si ei, asa ca eu spun ca a fost un meci frumos, placut publicului. Cred ca nu meritam sa pierdem acest meci. Regretam ca nu am putut sa obtinem un punct dupa primul meci”, a spus Sapunaru.

Citeste si: Franta – Romania, scor 2-1 la Euro 2016. Rezumat Video

Euro 2016: nationala Romaniei ironizata de o vedeta a muzicii internationale

In continuare, cel care a participat si la Euro 2008, a vorbit despre strategia primei reprezentative pentru celelalte meciuri de la turneul final din Franta: „Franta este una dintre favoritele la castigarea turneului, dar noi am facut un meci bun si e pacat ca nu am reusit sa luam un punct. Ne ajuta mult in cursa pentru calificare. Noi o sa luptam pentru fiecare punct in meciurile urmatoare si speram sa ne calificam mai departe. Multumim suporterilor romani care au fost in tribune. Au fost minunati, ne-au sustinut din primul pana in ultimul minut, speram sa o faca la fel si la meciurile cu Elvetia si Albania.”

Franta a invins nationala Romaniei cu 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Au marcat Olivier Giroud (57) si Dimitri Payet (89) si Bogdan Stancu (65 — penalty). Romania va juca urmatorul meci la data de 15 iunie, cu Elvetia, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va intalni Albania, la 19 iunie, la Lyon.

Sursa foto: uefa.com

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top