Connect with us
Euro 2016 englezii si rusii s-au batut si pe stadion

Știri

Euro 2016: englezii s-au batut cu rusii si pe stadion I VIDEO cu scandalul

Euro 2016: englezii si rusii s-au batut si pe stadion. Din pacate pentru spectatorii neutri, imaginile cu scandalul generat de grupurile de suporteri din Rusia si Anglia, nu mai sunt o noutate. Inainte de a ajunge pe arena, pentru partida de sambata seara, incheiata la egalitate, scor 1-1, fanii celor doua nationale s-au ciocnit si pe strazile din Marsilia, in partea veche a orasului.

In urma confruntarilor, un fan englez a fost atat de grav batut incat a suferit un stop cardiac dupa ce a fost urmarit, prins si apoi linsat de ultrasii rusi. Paramedicii sositi la fata locului au incercat si au reusit sa il resusciteze pe strada inainte de a-l transporta la spital. Conform primelor estimari ale fortelor de securitate, 31 de suporteri rusi si englezi au fost raniti dupa ciocnirile din jurul Vechiului Port al orasului francez.

Citeste si: Euro 2016. Polonia – Irlanda de Nord, Live Score. Meci arbitrat de romani!

S-A EMIS ALERTA TERORISTA. ISIS pregateste atentate la urmatoarele meciuri de la EURO 2016

Jurnalistii britanici au transmis ca rusii aveau cutite si alte arme artizanale, iar atacul lor ar fi fost foarte bine organizat in stilul acelora folosite in strategiile militare. Pe baza celor relatate, rusii au fost atacatorii, iar englezii au fost cei surprinsi chiar in momentul in care se distrau la terasele din zona. Fortele speciale de securitate din Marsilia au folosit gaze lacrimogene, iar autoritatilor franceze au mobilizat 230 de brigazi de pompieri marini au si 17 ambulante de urgenta, care au intrat in actiune alaturi de ceilalti salvatori.

Nu au fost primele rafuiali intre grupurile de suporteri englezi si rusi ajunsi in Franta pentru a-si sustine echipele natioanale la Campionatul European. Cunoscuti ca fideli consumatori de bauturi alcoolice, englezii si rusii s-au intersectat la un moment dat in Marsilia si de la cateva replici si injuraturi, situatia ar fi degenerat. A fost scanteia care a aprins patima intre acestia si de acolo a inceput un adevarat serial al violentelor care au creat neplaceri francezilor, dar si turistilor din zona. Meciul dintre Anglia si Rusia, de sambata seara, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top