Connect with us
Euro 2016: nationala Romaniei ironizata de o vedeta a muzicii internationale

Știri

Euro 2016: nationala Romaniei ironizata de o vedeta a muzicii internationale

Euro 2016 a fost folosit de un artist britanic pentru a o companie de promovare a unui produs, al carei scenariu a implicat inclusiv ironizarea primei reprezentative a Romaniei. Cantaretul Robbie Williams este cel care poate fi considerat eroul negativ al zilei dupa ce replicile sale la adresa Tricolorilor au aparut intr-un filmulet postat pe contul sau de Facebook.

In respectiva reclama pentru un brand de cafea, Robbie Williams este imbracat elegant si are replici care au atras dezaprobarea fanilor sai din Romania. „Buna ziua, Franta. Maine (n.r. – vineri, 10 iunie), la ora 21:00 (n.r. – ora Frantei), pe Stade de France, echipa voastra curajoasa va da startul Euro. Cum se vor descurca baietii? Sa vedem. Romania, da? Pariez pe trei capsule ca jucatorii albastri (n.r. – jucatorii echipei nationale a Frantei) vor invinge cu 3-0! Ne vedem in finala”, a spus britanicul.

Ironia nu s-a oprit doar la text. Cantaretul soarbe un espresso si da un bobarnac unei capsule galbene de cafea (n.r. – care simboliza nationala Romaniei), mizand pe trei capsule albastre de cafea, simbolul echipei nationale a Frantei. Astfel, acesta a sugerat ca respectivul brand de cafea este cel care apartine invingatorilor si nu invinsilor. Jocul de cuvinte si de situatii nu a fost apreciat de romani, care au amendat aceasta reclama, pe care o considera jignitoare.

Citeste si: Euro 2016: teroristii ISIS si legatura cu huliganii englezi

Euro 2016: recordul inedit din dreptul nationalei Romaniei

Astfel, pe pagina de Facebook a cantaretului au aparut mai multe mesaje de nemultumire. „Data viitoare stai acasa, Robbie, nu mai veni sa canti in Romania, unde am auzit ca ai avut un public uimitor. Sunt sigura ca romanii pot supravietui fara muzica ta”, i-a transmis o romanca celui care a sustinut in premiera un concert in Romania, anul trecut, la 17 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

„Nu sunt un mare fan al fotbalului sau un ultra nationalist, dar asta nu e ok Robbie Williams! Nu inteleg cum a jigni Romania este o gluma… Mai mult sau mai putin, ne transmiti ca nu iti pasa de fanii romani”, a fost un alt mesaj in care este evidenta dezamagirea in legatura cu reclama al carei protagonist este Robbie Williams.

Franta va intalni Romania, in meciul care va deschide Euro 2016, la ora 22:00, pe Stade de France din Saint Denis. Va fi al 16-lea meci direct dintre cele doua selectionate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top